Πολιτική
Σκληρή επίθεση ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ

Σκληρή επίθεση ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ

  • 05 Δεκεμβρίου 2012, 20:06

H πέμπτη φάλαγγα του ΣΥΡΙΖΑ, με εμπροσθοφυλακή τη νεολαία του, ξεσκεπάζεται, υπογραμμίζει η Νέα Δημοκρατία, απαντώντας σε ανακοίνωση της Νεολαίας του Συνασπισμού, με αφορμή τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Σύμφωνα με τη Νέα Δημοκρατία, βγάζουν τις μάσκες, φορούν τις κουκούλες και εξοπλίζονται με μολότοφ, με σκοπό να κάψουν για μία ακόμη φορά την Αθήνα και να λεηλατήσουν τις περιουσίες των πολιτών.

«Άλλωστε, οι βουλευτές της κοινής πια συνισταμένης, έχουν φροντίσει ήδη, ως άλλοι δοσίλογοι κουκουλοφόροι της κατοχής, να στοχοποιήσουν αστυνομικούς και τις οικογένειές τους, δίνοντάς τους βορά στις ορέξεις εγκληματικών στοιχείων, αναρτώντας φωτογραφίες τους στο Διαδίκτυο», προσθέτει.

Καταλήγοντας, η ΝΔ διαβεβαιώνει «τους κουκουλοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ» πως η κυβέρνηση και οι πολίτες δεν θα επιτρέψουν στα άκρα να πετύχουν το σκοπό τους. «Δε θα αφήσουν να υπάρξει καμία νέα Marfin. Καμία κουκούλα δεν πρόκειται πλέον να τους κρύψει».

«Στα εμφυλιοπολεμικά, μισαλλόδοξα και τρομοκρατικά κηρύγματα της ΝΔ, απαξιούμε να απαντήσουμε. Τους παραδίδουμε στη χλεύη του ελληνικού λαού», ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ.

Στην ανακοίνωση της Νεολαίας του Συνασπισμού, η οποία προκάλεσε την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρεται πως «η εξέγερση του Δεκέμβρη του 2008 ήταν ο αγώνας για ελπίδα και δικαίωμα στη ζωή».

Επιπλέον, χαρακτηρίζεται το ξέσπασμα της κοινωνίας με πρωταγωνιστές τους μαθητές ως η οργισμένη απάντηση μιας ολόκληρης γενιάς στο σύστημα της εκμετάλλευσης και της βίας.

Η Νεολαία υποστηρίζει ότι ο αγώνας αποτελεί σήμερα μονόδρομο την ώρα που η ανεργία καλπάζει και η τρικομματική συγκυβέρνηση Σαμαρά «εντείνει την επίθεση στα δικαιώματα της εργασίας».

«Δεν περιμένουμε πλέον κάποια αφορμή. Η ξοφλημένη μνημονιακή συγκυβέρνηση πρέπει να ανατραπεί εδώ και τώρα. Να τους κάνουμε παρελθόν», καταλήγει.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron