Κοινωνία
Ανθρωποκυνηγητό και πυροβολισμοί στα βόρεια προάστια

Ανθρωποκυνηγητό και πυροβολισμοί στα βόρεια προάστια

  • 07 Δεκεμβρίου 2012, 08:19

Αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη τεσσάρων ληστών, που καταδιώχθηκαν και αναζητούνται από τις 3 τα ξημερώματα, βρίσκεται σε εξέλιξη στα βόρεια προάστια.

Οι δράστες διέπραξαν αρχικά ληστεία σε οικία στη Νέα Ερυθραία, έγιναν ωστόσο αντιληπτοί από τους ιδιοκτήτες, οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Κατά την προσπάθεια διαφυγής τους, οι κακοποιοί ήρθαν αντιμέτωποι με τους αστυνομικούς και ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών, χωρίς ωστόσο να υπάρξει τραυματισμός.

Λίγο αργότερα, στη οδό Ηβης, στην Εκάλη, ακινητοποίησαν το τζιπ που οδηγούσε ο γνωστός δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, τον οποίον εξανάγκασαν να κατέβει από το όχημα το οποίο χρησιμοποίησαν για την διαφυγή τους.

Ακολούθησε νέα καταδίωξη και νέα ανταλλαγή πυροβολισμών με τους αστυνομικούς. Τελικά το αυτοκίνητο εντοπίστηκε να έχει ανατραπεί σε δασική περιοχή στο Κρυονέρι, όπου εστιάζουν πλέον οι έρευνες των αστυνομικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε ένα πιστόλι Τοκάρεφ και τρεις χειροβομβίδες χωρίς πυροκροτητή.

 

(τελευταία ενημέρωση 11:01)

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron