Πολιτική
Νέες διοικήσεις σε φορείς τού ΥΠΑΝ

Νέες διοικήσεις σε φορείς τού ΥΠΑΝ

  • 11 Ιανουαρίου 2013, 16:12

Τη σύμφωνη γνώμη των μελών της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής έλαβε η νέα διοίκηση του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων.

Πρόεδρος αναλαμβάνει ο συνταξιούχος γεωπόνος του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Ιωάννης Τσιάλτας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ήταν μέλος στο ΔΣ τού φορέα. Ο κ. Τσιάλτας αποτελούσε πρόταση της ΔΗΜΑΡ καθώς η αδελφή του ήταν υποψήφια με το κόμμα στον Πειραιά.

Ο κ. Παναγιώτης Βασιλόπουλος για τη θέση του αντιπροέδρου του ΕΦΕΤ ήταν επιλογή του ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Βασιλόπουλος είχε διατελέσει διευθύνων σύμβουλος στην Agrocert (Οργανισμός Πιστοποίησης και Επίβλεψης Γεωργικών Προϊόντων) και στον «Ελληνικό Γεωργικό Οργανισμό - Δήμητρα».

Στον ΟΠΕΚΕΠΕ πρόεδρος αναλαμβάνει ο πρώην βουλευτής Λακωνίας της ΝΔ Γρηγόρης Αποστολάκος και αντιπρόεδρος ο Αλέξανδρος Οφίδης, υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στην Πιερία.

Για τη θέση του προέδρου του ΕΛΓΟ «Δήμητρα» ακούγεται το όνομα του συνδικαλιστή δασολόγου Κώστα Μπέση, ενώ για την αντίστοιχη θέση στον ΕΛΓΑ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Βασίλης Έξαρχος.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron