Κοινωνία

Για τις επόμενες κινήσεις τους αποφασίζουν οι Σερραίοι αγρότες

  • 29 Ιανουαρίου 2013, 20:00

Έτοιμοι να βγουν στους δρόμους, σε περίπτωση που αναγγελθούν πανελλήνιες αγροτικές κινητοποιήσεις, δηλώνουν οι Σερραίοι αγρότες.

Περισσότερα από πενήντα τρακτέρ παρατάθηκαν σήμερα στον οδικό κόμβο του Μύρκινου της επαρχιακής οδού Σερρών - Αμφίπολης, έξω από το Μαυρόλοφο. Την ίδια ώρα παρατεταγμένα στην κεντρική πλατεία της Μαυροθάλασσας του δήμου Βισαλτίας παραμένουν περισσότερα από τριάντα τρακτέρ.

Το βράδυ συνεδριάζουν οι ανεξάρτητοι αγροτικοί σύλλογοι στο Δημοτικό Διαμέρισμα Μητρουσίου τού Δήμου Σερρών και παράλληλα στην πόλη της Νέας Ζίχνης.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Αδέσμευτου Αγροτικού Συλλόγου Αλιστράτης, Γιώργο Κασάπογλου, ολοκληρώνοντας τις κατά τόπους συνελεύσεις τους οι Σερραίοι αγρότες πρόκειται να συναντηθούν και να αποφασίσουν από κοινού τις ενέργειές τους.

Την ίδια ώρα έκκληση προς τους αγρότες να μην προβούν σε κλείσιμο των δρόμων έκανε από τις Σέρρες ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, που συναντήθηκε το απόγευμα με τους αγρότες στον κόμβο του Μυρκίνου που έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Άλλα Άρθρα από Κοινωνία




cron