Τεχνολογία

Intralot: Παρουσίαση νέων προϊόντων στην έκθεση ICE

  • 30 Ιανουαρίου 2013, 18:40

Την πρωτοποριακή σουίτα Universal Gaming Experience, που επιτρέπει τη σύγκλιση μεταξύ των επίγειων και διαδικτυακών τομέων του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών, θα παρουσιάσει η Intralot στην Έκθεση ICE, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 7 Φεβρουαρίου στο Λονδίνο.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία θα επιδείξει προϊόντα και υπηρεσίες σε όλους τους επιμέρους τομείς της τεχνολογίας, περιεχόμενου, διαδικτυακών και επίγειων σημείων διανομής και υπηρεσιών λειτουργίας προς όφελος των διαχειριστών τυχερών παιχνιδιών και της ικανοποίησης των παικτών.

Οι επισκέπτες της ICE θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα νεότερα μέλη της οικογένειας των τεχνολογικών προτάσεων της εταιρείας, μεταξύ των οποίων βρίσκονται η νέα πλατφόρμα για Διαδικτυακά Τυχερά Παιχνίδια, “i-Gaming Platform”, οι λύσεις “Bonus Engine” και “Real Time Intelligence”, καθώς επίσης και η σουίτα “Subscriptions and Group Play”.

Η εταιρεία θα παρουσιάσει επίσης τη νέα σουίτα Universal GameStream, η οποία εμπλουτίζει το περιεχόμενο των τυχερών παιχνιδιών με εικόνες, βίντεο και ήχο, σε όλα τα κανάλια διανομής περιεχομένου.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Άλλα Άρθρα από Τεχνολογία
cron