Αθλητικά

Προβάρει τα... ερυθρόλευκα ο Βύντρα!

  • 30 Ιανουαρίου 2013, 17:12

Το δρομολόγιο Παιανία - Πειραιάς είναι έτοιμος να κάνει ο Λουκάς Βύντρα, αφού, λίγες ώρες μετά το οριστικό του διαζύγιο με τον Παναθηναϊκό, προβάρει τα "ερυθρόλευκα".

Ο διεθνής αμυντικός βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας του Λιμανιού και τις επόμενες ώρες, αναμένεται να ανακοινωθεί η μεταγραφή του, εφόσον δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα.

Οι Πειραιώτες, από τη στιγμή που παραχώρησαν τον Βασίλη Τοροσίδη στην Ρόμα, θεωρούν ως μια καλή και φθηνή λύση τον Λουκά Βύντρα για να καλύψει (είναι διεθνής, με εμπειρίες από Superleague και Ευρώπη).

Σημαντικό ρόλο στη συμφωνία των δύο πλευρών έπαιξε και ο Παναθηναϊκός, που όχι μόνο άφησε ελεύθερο τον Βύντρα, αλλά του έδωσε και μια γενναία αποζημίωση.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής αμυντικός θα πάρει από το "τριφύλλι" 800.000 ευρώ σε δύο ισόποσες ετήσιες δόσεις, κι έτσι ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί να προσθέσει ένα πολύ μικρό ποσό για να τον εντάξει στο ρόστερ του.

Οι δύο πλευρές λοιπόν βρίσκονται σε συζητήσεις και, αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, τότε ο Λουκάς Βύντρα θα συνεχίσει την καριέρα του στον "αιώνιο" αντίπαλο της πρώην ομάδας του.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Άλλα Άρθρα από Αθλητικά




cron