Αρχική | Media | H Clip News θα διοργανώσει το παγκόσμιο συνέδριο της FIBEP

H Clip News θα διοργανώσει το παγκόσμιο συνέδριο της FIBEP

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
H Clip News θα διοργανώσει το παγκόσμιο συνέδριο της FIBEP

Η Clip News  Α.Ε. κέρδισε τη διοργάνωση του επόμενου παγκόσμιου συνεδρίου της FIBEP (Διεθνής Ένωση Γραφείων Αποκομμάτων Τύπου) που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 18 με 21 Μαΐου 2011.
Η FIBEP, με έδρα τις Βρυξέλλες, αριθμεί σήμερα 93 μέλη σε 44 χώρες, οπότε αντιπροσωπεύει περίπου το 80% της παγκόσμιας αγοράς αποδελτίωσης μέσων ενημέρωσης.

Τα μέλη της FIBEP αποτελούν εταιρίες με διεθνείς δραστηριότητες. Είναι μέλη της παγκόσμιας βιομηχανίας ενημέρωσης (και ειδικά του κλάδου αποδελτίωσης έντυπου τύπου). Η πιο σημαντική δραστηριότητά τους καλύπτει την παρακολούθηση και την επεξεργασία των μέσων ενημέρωσης.  Η Clip News, που είναι μέλος της FIBEP από τον Ιούνιο του 2002, δραστηριοποιείται στις υπηρεσίες αποδελτίωσης από έντυπα, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο και διεθνή μέσα από το 1992, με γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
5.00
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr