Αρχική | Πολιτική | Σαμαράς: Κερδίζει στη «παράσταση νίκης» με 44.7% έναντι 29.2% της Ν. Μπακογιάννη

Σαμαράς: Κερδίζει στη «παράσταση νίκης» με 44.7% έναντι 29.2% της Ν. Μπακογιάννη

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Σαμαράς: Κερδίζει στη «παράσταση νίκης» με 44.7% έναντι 29.2% της Ν. Μπακογιάννη

Μεγάλο προβάδισμα διατηρεί  ο Αντώνης Σαμαράς, σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης του Νewslt.gr,  στη πρώτη δημοσκόπηση μετά την προσχώρηση του Άρη Σπηλιοτόπουλου στο στρατόπεδο της κ. Μπακογιάννη

Στο ερώτημα "Ποιός θα θέλατε να εκλεγεί πρόεδρος της ΝΔ", ο Α. Σαμαράς προηγείται με 43.9% έναντι 38.3% της Ντ. Μπακογιάννη. Στα ίδια επίπεδα κινείται η διαφορά και στο ερώτημα "Ποιός θα θέλατε να εκλεγεί πρόεδρος της ΝΔ μεταξύ των δύο, σε δεύτερο γύρο", όπου το 48.6% επέλεξε τον κ. Σαμαρά και το 42.5% την κ. Μπακογιάννη.
Η "ψαλίδα" ανοίγει σημαντικά στο ερώτημα "Ποιός πιστεύετε πως θα εκλεγεί νέος πρόεδρος της ΝΔ ανεξάρτητα από το αν θα ψηφίσετε", όπου ο Α. Σαμαράς προηγείται με 44.7% έναντι 29.2% της Ν. Μπακογιάννη.
Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από το απόγευμα της Δευτέρας 16 Νοεμβρίου έως σήμερα το απόγευμα σε δείγμα 1.000 ατόμων, από την εταιρία Alco.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
5.00

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο