Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα μας. Email:

Αρχική | Τράπεζες | Ευρωπαϊκές Τράπεζες | Αλβανία: Προβληματικό το τραπεζικό σύστημα

Αλβανία: Προβληματικό το τραπεζικό σύστημα

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Αλβανίας, Άντριαν Φουλάνι, εκτιμώντας την παρούσα κατάσταση της οικονομίας της χώρας εξέφρασε συγκρατημένη αισιοδοξία.
Η Κεντρική Τράπεζα αντικρίζει το μέλλον της αλβανικής οικονομίας με συγκρατημένη αισιοδοξία, καθώς οι κίνδυνοι από την παγκόσμια οικονομική κρίση δεν έχουν ξεπεραστεί και το τραπεζικό σύστημα «υποφέρει» από έλλειψη ρευστότητας, όπως δήλωσε ο κ. Φουλάνι, μιλώντας σε εκπροσώπους του επενδυτικού κόσμου στην Αλβανία.
Ο κ. Φουλάνι τόνισε ότι πρέπει να αλλάξει το αναπτυξιακό μοντέλο της Αλβανίας, καθώς απουσιάζουν οι σταθερές εξαγωγές, που είναι ένδειξη ανταγωνιστικότητας και υπάρχουν νομοθετικά ζητήματα που δεν ευνοούν τις ξένες επενδύσεις και μειώνουν την οικονομική ανάπτυξη.
Ο ίδιος ζήτησε από τους πολίτες να είναι προσεκτικοί στις συναλλαγές τους και να επιλέγουν το αλβανικό νόμισμα Λεκ και όχι το ευρώ σε δάνεια που τους παρέχουν οι τράπεζες.





Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text



Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ξενοδοχεία, Αεροπορικά εισιτήρια, Αυτοκίνητα Online στις καλύτερες τιμές