Αρχική | Επιχειρήσεις | Β. Ρέστης: Θέλει τον Άγγελο Φιλιππίδη για την Aspis Bank

Β. Ρέστης: Θέλει τον Άγγελο Φιλιππίδη για την Aspis Bank

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Β. Ρέστης: Θέλει τον Άγγελο Φιλιππίδη  για την Aspis Bank

Στο "Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο¨ η δουλειά του Άγγελου Φιλιππίδη έχει αναγνωριστεί από όλους τους παράγοντας της αγοράς, και βέβαια από τον εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο Έλληνας εφοπλιστής, φέρεται αποφασισμένος να αναθέσει τα ηνία της τράπεζας στον κ.Φιλιππίδη.

Ο ρόλος του νέου και πολλά υποσχόμενα τραπεζίτη, δεν θα περιορισθεί στα τραπεζικά μόνο καθήκοντα, αλλά θα κληθεί να παίξει ρόλο στον ευρύτερο επικοινωνιακό τομέα του ομίλου Ρέστη, και ιδιαίτερα στο χώρο των media, στον οποίο ο Β. Ρέστης έχει επενδύσει, με συμμετοχές στο Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη, το ραδιοφωνικό σταθμό του «Βήματος» καθώς και στη τηλεόραση.

Υπενθυμίζεται, ότι ο στον όμιλο Ρέστη, ηγετικό ρόλο έχει ο . Πέτρος Στάθης, ο οποίος στα σχέδια του Β. Ρέστη,  μαζί με τον  Άγγελο Φιλιππίδη θα αναλάβουν να «τρέξουν» όλα τα επενδυτικά σχέδια του ομίλου στην Ελλάδα.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
5.00

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο