Αρχική | Πολιτική | ΝΔ: Αγωνία για τη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία

ΝΔ: Αγωνία για τη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
ΝΔ: Αγωνία για τη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Εκλογών Δημήτρης Σιούφας, μιλώντας στη Ρηγίλλης μετά τη συνεδρίαση του οργάνου απηύθυνε κάλεσμα προς τους πολίτες να συμμετάσχουν μαζικά στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής για την ανάδειξη νέου αρχηγού της ΝΔ
"Η εκλογή από τη βάση είναι μια σημαντική κατάκτηση"  και πρόσθεσε  κ πρόσθεσε ότι όλα είναι έτοιμα για το μεγάλο αυτό πολιτικό και οργανωτικό εγχείρημα, όπως το αποκάλεσε και η Κεντρική Επιτροπή εγγυάται το άψογο και αδιάβλητο του εγχειρήματος.

Όπως έγινε γνωστό, η πρώτη ανακοίνωση αποτελέσματος, θα αφορά το 20% των εκλογικών τμημάτων, χωρίς σε κάθε περίπτωση, όπως διευκρίνισε ο κ. Σιούφας, να είναι αυτό αντιπροσωπευτικό.

Την ίδια ώρα, ανεβαίνουν οι τόνοι στο εσωτερικό της ΝΔ, μετά και τη χθεσινοβραδινή αναφορά του Αντώνη Σαμαρά σε "καπεταναίους της ήττας" και την απάντηση του εκπροσώπου της κ. Μπακογιάννη ότι "η Ντόρα αντιμετώπισε δεκάδες φορές τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ενώ κάποιοι άλλοι μόλις μία φορά σε πέντε χρόνια".

Ο Αντώνης Σαμαράς, τον οποίο ανακοίνωσαν σήμερα ότι στηρίζουν 13 πρώην βουλευτές. βρίσκεται στην Κρήτη όπου επισκέφθηκε τα γραφεία της Νομαρχιακής Οργάνωσης Ηρακλείου. Στις 18.00 θα βρίσκεται στη Νομαρχιακή Οργάνωση Ρεθύμνου και στις 18.30 θα μιλήσει στο Ωδείο της πόλης, ενώ στις 20.30 θα μιλήσει στο Ηράκλειο.
"Η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι. Την Κυριακή θα κληθούμε να πάρουμε κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον. Η εκλογή θα καθορίσει αν θα είμαστε μια παράταξη εσωστρεφής και κλεισμένη στο καβούκι της ή μια παράταξη εξωστρεφής με προοπτική εξουσίας. Αν θα δώσουμε την μάχη των ιδεών με θέσεις για το σήμερα και το αύριο ή με ιδέες που μυρίζουν ναφθαλίνη. Αν θα είμαστε κόμμα εξουσίας ή κόμμα διαμαρτυρίας. Εγώ σας λέω ξεκάθαρα ότι τάσσομαι υπέρ της μεγάλης και δυνατής Νέας Δημοκρατίας. Μιας Νέας Δημοκρατίας η οποία σύντομα μπορεί να γίνει ξανά κυρίαρχη πολιτική δύναμη", τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη,  μιλώντας σε εκπροσώπους μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Η κ. Μπακογιάννη, με την οποία σήμερα συντάχθηκαν τρεις βουλευτές, ο ευρωβουλευτής Κώστας Πουπάκης και σειρά συνδιλακιστικών στελεχών, θα μιλήσει στις 21.00 σε εκπροσώπους του ιατρικού κόσμου, στο Κεφαλάρι, ενώ στις 10.00 θα παραστεί σε πάρτι που διοργανώνουν νεολαίοι της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ.
Προβάδισμα της Ντόρας Μπακογιάννη δίνει νέα δημοσκόπηση, η οποία διενεργήθηκε από τη Focus για λογαριασμό της ιστοσελίδας News Time. Η κα Μπακογιάννη προηγείται του κ Σαμαρά με 4,8 % στο σύνολο των ψηφοφόρων της ΝΔ και με 7% μεταξύ όσων δηλώνουν ότι ΣΙΓΟΥΡΑ θα πάνε να ψηφίσουν. Προβάδισμα καταγράφεται για την κα Μπακογιάννη και σε περίπτωση δεύτερου γύρου.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
5.00

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο