Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα μας. Email:

Αρχική | Τράπεζες | Ελλάδα | Εμπορική Τράπεζα | Εμπορική Τράπεζα: 10 χρόνια παρουσίας στην Αλβανία

Εμπορική Τράπεζα: 10 χρόνια παρουσίας στην Αλβανία

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Τη θετική πορεία και τις προοπτικές για περαιτέρω ανάπτυξη της Εμπορικής Τράπεζας στην Αλβανία, καθώς και τη σταθερή στήριξη του ομίλου στις διεθνείς θυγατρικές του, επιβεβαίωσε ο Alain Strub, Αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος της Εμπορικής Τράπεζας, κατά τη διάρκεια της τριήμερης επίσκεψής του στα Τίρανα, με αφορμή τον εορτασμό για τη συμπλήρωση δέκα ετών παρουσίας της Εμπορικής Τράπεζας στη γειτονική χώρα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Strub συναντήθηκε, μεταξύ άλλων, με τον Διοικητή της Τράπεζας της Αλβανίας Ardian Fullani, καθώς και με τον Έλληνα Πρέσβη στην Αλβανία Νικόλαο Πάζιο και με την Πρέσβειρα της Γαλλίας στην Αλβανία Maryse Daviet, με τους οποίους αντάλλαξε απόψεις σχετικά με τις προοπτικές της οικονομίας της χώρας.
Επιπλέον, ο κ. Strub επισκέφθηκε αρκετά καταστήματα της Εμπορικής Τράπεζας Αλβανίας -στη διάρκεια των οποίων είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να συνομιλήσει με εργαζόμενους- ενώ παράλληλα πραγματοποίησε συναντήσεις με πελάτες της Τράπεζας, με τους οποίους συζήτησε για τη συνεργασία τους με την Τράπεζα καθώς και για την πορεία και τις προοπτικές των επιχειρηματικών τους δραστηριοτήτων.

Για τον εορτασμό της συμπλήρωσης δέκα ετών στην αλβανική τραπεζική αγορά, η Εμπορική Τράπεζα Αλβανίας διοργάνωσε ειδική εκδήλωση, στην οποία παρευρέθη ο κ. Strub, καθώς και ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Εμπορικής Τράπεζας, Bruno Charrier και πολλά ακόμη στελέχη της Εμπορικής Τράπεζας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ανώτεροι αξιωματούχοι της κυβέρνησης της Αλβανίας, με επικεφαλής τον Πρωθυπουργό της χώρας, Σαλί Μπερίσα.

Ο Alain Strub, Αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος της Εμπορικής Τράπεζας, δήλωσε σχετικά: "Προτεραιότητα του ομίλου της Εμπορικής Τράπεζας, τόσο για την Εμπορική Τράπεζα Αλβανίας, όσο και για όλες τις θυγατρικές μας στο εξωτερικό, αποτελεί η σταθερή και βασισμένη σε γερά θεμέλια πορεία ανάπτυξης και κερδοφορίας. Η διαδικασία αυτή έχει ήδη δρομολογηθεί και θα έχει καθοριστική συμβολή στη συνολική επίτευξη των μακροπρόθεσμων στόχων ανάπτυξης της Εμπορικής Τράπεζας. Ο Όμιλος της Εμπορικής στέκεται δίπλα στην Εμπορική Τράπεζα Αλβανίας και είμαστε αποφασισμένοι να στηρίξουμε τα σχέδια της θυγατρικής μας για περαιτέρω ανάπτυξη, παρέχοντάς της όλα τα απαραίτητα μέσα για να το επιτύχει".

Η Εμπορική Τράπεζα Αλβανίας, κατά τη διάρκεια της δεκαετούς παρουσίας της στην αλβανική αγορά ακολούθησε μία στοχευμένη πολιτική επέκτασης, με στόχο τόσο την ενδυνάμωση της παρουσίας της στην Εταιρική Τραπεζική, όσο και την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων Λιανικής Τραπεζικής (ιδιώτες και Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις). Η εν λόγω στρατηγική απεδείχθη ιδιαίτερα επιτυχημένη, με το δίκτυο της Τράπεζας να έχει εξαπλωθεί πλέον σε ολόκληρη σχεδόν την επικράτεια της Αλβανίας, αριθμώντας 23 καταστήματα, μέσα από τα οποία προσφέρονται υψηλής ποιότητας υπηρεσίας στους πελάτες της. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνεχώς αυξανόμενη πελατειακή βάση της Τράπεζας αριθμεί σήμερα 25.000 λογαριασμούς, ενώ το προσωπικό της ανέρχεται στους 236 εργαζομένους.

Η επίσκεψη του κ. Strub στην Εμπορική Τράπεζα Αλβανίας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του να επισκεφθεί όλες τις θυγατρικές της Εμπορικής στο εξωτερικό, προκειμένου να συναντηθεί με όλους τους κύριους φορείς της κάθε αγοράς. Υπενθυμίζεται ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εμπορικής Τράπεζας πρόσφατα επισκέφθηκε την Εμπορική Τράπεζα Κύπρου, ενώ σύντομα θα επισκεφθεί τις θυγατρικές του ομίλου στη Βουλγαρία και τη Ρουμανία.

EMEA Business Monitor





Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text



Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ξενοδοχεία, Αεροπορικά εισιτήρια, Αυτοκίνητα Online στις καλύτερες τιμές