Αρχική | Πολιτική | Δημοσκόπηση: Μάχη ψήφο - ψήφο, η εκλογή προέδρου της ΝΔ

Δημοσκόπηση: Μάχη ψήφο - ψήφο, η εκλογή προέδρου της ΝΔ

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Δημοσκόπηση: Μάχη ψήφο - ψήφο, η εκλογή προέδρου της ΝΔ

Σε μάχη ψήφο - ψήφο , η εκλογή προέδρου της ΝΔ, την Κυριακή , σύμφωνα με ευρήματα έρευνας της Public Issue για την  Καθημερινή. Στην πρόθεση ψήφου, μεταξύ όσων δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν σίγουρα, προηγείται ο Αντ Σαμαράς με 41,5%, έναντι 41% της Ντόρας Μπακογιάννη και 14% του Παναγιώτη Ψωμιάδη.
Προβάδισμα κατά μία ποσοστιαία μονάδα όμως της  κ. Μπακογιάννη έναντι του κ Σαμαρά στους ψηφοφόρους της ΝΔ που ψήφισαν στις πρόσφατες εκλογές.

Διαφορετική εικόνα ,με προβάδισμα  4,8% της Ντόρας  Μπακογιάννη στο σύνολο των ψηφοφόρων της ΝΔ , από δημοσκόπηση της Φόκους,σε δείγμα 400 ατόμων,για την ιστοσελίδα ΝΙΟΥΖ ΤΑΙΜ .gr.
Προβάδισμα για την κ. Μπακογιάννη καταγράφεται και σε περίπτωση δεύτερου γύρου.
Στην τελική ευθεία για τις εκλογές της Κυριακής, βρίσκονται όλοι στη ΝΔ. Σήμερα, πραγματοποιούνται οι κεντρικές συγκεντρώσεις των Σαμαρά - Μπακογιάννη, στην Αθήνα και συγκεκριμένα, στις 19.30 η συγκέντρωση της Ντόρας Μπακογιάννη, στην πλατεία Κοτζιά και την ίδια ώρα η συγκέντρωση του Αντώνη Σαμαρά στο Ζάππειο. Στις Σέρρες περιοδεύει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Μιλώντας στον ΑΝΤΕΝΝΑ, ο Αντώνης Σαμαράς απηύθυνε έκκληση να πάει ο κόσμος της ΝΔ στις κάλπες, τονίζοντας, χαρακτηριστικά ότι "το δαχτυλίδι της διαδοχής το δίνει ο λαός".

"Δεν αποχωρώ, παρά τις πιέσεις", επανέλαβε, μιλώντας στο Alter, o Παναγιώτης Ψωμιάδης, ενώ υπογράμμισε: "Εύχομαι να μην εκλεγεί πρόεδρος την πρώτη Κυριακή".

Αναφερόμενος στις παράλληλες κεντρικές ομιλίες των Μπακογιάννη - Σαμαρά, την Παρασκευή , στην Αθήνα, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ανέφερε, στη ΝΕΤ: "Είναι μια γιορτή της δημοκρατίας. Το μεγάλο πάρτι και τη μεγάλη γιορτή θα την κάνουμε την επόμενη μέρα".






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
5.00

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο