Αρχική | Πολιτική | Εκλογή αρχηγού στη ΝΔ: Μαζική συμμετοχή στη ψηφοφορία

Εκλογή αρχηγού στη ΝΔ: Μαζική συμμετοχή στη ψηφοφορία

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Εκλογή αρχηγού στη ΝΔ: Μαζική συμμετοχή στη ψηφοφορία

Με πρωτοφανή συμμετοχή ολοκληρώθηκε στις 21:30 το βράδυ της Κυριακής η ψηφοφορία για την ανάδειξη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Προβλήματα παρατηρήθηκαν το πρωί, λόγω της μεγάλης προσέλευσης και προβληματικού λογισμικού της τεχνικής εταιρίας που ανέλαβε τη διαδικασία. Λόγω αυτού η ψηφοφορία παρατάθηκε ως τις οκτώ το βράδυ. Έκκληση στους Νεοδημοκράτες να επιδείξουν υπομονή και επιμονή και να πάνε μαζικά να ψηφίσουν απηύθυνε ο Αν. Σαμαράς. Υπομονή, ώστε "η ΝΔ να δώσει το μήνυμά της" σύστησε η Ντ. Μπακογιάννη.

Πόλεμος δηλώσεων μεταξύ ΝΔ και ΟΤΕ πυροδοτήθηκε από ανακοίνωση του Γ. Κουμουτσάκου περί ευθύνης του Οργανισμού για τα προβλήματα. Τελική ανακοίνωση αποδίδει στην τεχνική εταιρία, που ανέλαβε την εκλογή, την ευθύνη.

Καταγγελίες για εμπόδια που τίθενται στους ψηφοφόρους του σε ολόκληρη τη χώρα, "τραμπουκισμούς" εναντίον των οπαδών του και απουσία ψηφοδελτίων του έκανε, από το Βελλίδειο εκλογικό κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου πήγε να ψηφίσει, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος στην επιστολή του προς το Δ. Σιούφα για τα προβλήματα στην ψηφοφορία γραφει πως η εκτός συστήματος διαδικασία που ακολουθήθηκε όσο το σύστημα ήταν εκτός λειτουργίας "καταστρατηγεί  τα συμφωνηθέντα και δεν εγγυάται την διαφάνεια και την αξιοπιστία της κορυφαίας εσωκομματικής διαδικασίας".






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο