Αρχική | Πολιτική | Γ. Παπανδρέου: «Θα υπάρξουν και συγκρούσεις»

Γ. Παπανδρέου: «Θα υπάρξουν και συγκρούσεις»

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Θα αρχίσει ο κοινωνικός διάλογος για όλα τα μεγάλα θέματα που απασχολούν την ελληνική οικονομία και την κοινωνία, ανέφερε στη σημερινή άτυπη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Η έναρξη θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα σε συνάντηση στην οποία θα συμμετέχουν όλοι οι κοινωνικοί φορείς της χώρας. Ο κ. Παπανδρέου ανέφερε ότι διάλογος σημαίνει -μεταξύ άλλων- συνυπευθυνότητα η οποία θα προκύψει από την τεκμηρίωση και την κατανόηση των προβλημάτων από όλους. Και πρόσθεσε ότι η λύση των προβλημάτων χρειάζεται συναίνεση και συμμαχίες.

Ο κ. Παπανδρέου αναγνώρισε ότι σε αυτήν την προσπάθεια θα υπάρξουν και συγκρούσεις, αλλά η κυβέρνηση πρέπει να ανταποκριθεί στις μεγάλες προκλήσεις που έχει μπροστά της. Και δήλωσε ότι ο ίδιος και η κυβέρνηση είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν.

Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε θετικό τον απολογισμό των 50 ημερών έργου της κυβέρνησης, παρά τα προβλήματα που κληρονόμησε και τα οποία έπρεπε να αντιμετωπιστούν από την πρώτη στιγμή. Χαρακτήρισε, επίσης, το έργο της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ στις 50 αυτές ημέρες ως πολλαπλάσιο αυτού που έκανε η Νέα Δημοκρατία σε πέντε χρόνια. Ενώ, αναφερόμενος στην κρίση που βιώνουμε, τόνισε ότι πίσω από την κρίση αυτή υπάρχουν ευκαιρίες και δυνατότητες τις οποίες η κυβέρνηση θέλει να αξιοποιήσει.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
5.00

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο