Αρχική | Αθλητικά | Ολυμπιακός "Να αφοπλίσουν τους «κανονιέρηδες"

Ολυμπιακός "Να αφοπλίσουν τους «κανονιέρηδες"

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Ολυμπιακός "Να αφοπλίσουν τους «κανονιέρηδες"

Να μπουν δυνατά στο παιχνίδι και να αφοπλίσουν τους «κανονιέρηδες» ζητάει ο Ζίκο από τους παίκτες του για την αποψινή αναμέτρηση στο Καραϊσκάκη.
Αν και ο Ολυμπιακός σφραγίζει το εισιτήριο για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ με δύο αποτελέσματα (ισοπαλία και νίκη), ο Βραζιλιάνος είναι ξεκάθαρος. «Θα παίξουμε για τη νίκη» τόνισε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου και έστειλε το μήνυμα ότι θα «αντιμετωπίσουμε την Αρσεναλ σαν να κατεβαίνει στο γήπεδο με τους βασικούς».

Ο Αρσέν Βενγκέρ αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών και στην αποστολή που έφτασε χθες βράδυ στην Αθήνα συμπεριέλαβε (αναγκαστικά) αρκετούς παίκτες νεαρής ηλικίας, χωρίς εμπειρία. Βέβαια και ο Ζίκο έχει ανάλογο πονοκέφαλο. Μετράει ορισμένες σημαντικές απουσίες (Ντιόγκο, Στολτίδης, Λεντέσμα, Ζεβλάκοφ, Τοροσίδης και Ντάρμπισιρ), αλλά παρά τα προβλήματα, υπογραμμίζει ότι «η πρόκριση είναι στο χέρι μας». Πάντως δεν θέλει να σκέφτεται ότι υπάρχει ενδεχόμενο να αντιμετωπίσουν οι παίκτες του με χαλαρότητα το παιχνίδι. «Τους έχω περάσει το μήνυμα ότι θα πρέπει να δουν το ματς σαν να παίζουν με την κανονική ομάδα της Αρσεναλ. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κλείσουμε τους χώρους και να μην αφήσουμε την Αρσεναλ να βγει μπροστά» είπε χαρακτηριστικά και αποκάλυψε ότι θα ξεκινήσει απόψε με το σχήμα που παρέταξε στην Ξάνθη.

Τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο Γιώργος Γκαλίτσιος. «Είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να περάσουμε στην επόμενη φάση. Δεν μας ενδιαφέρει πώς θα παρουσιαστεί η αντίπαλη ομάδα. Εμείς κοιτάμε τη δική μας ομάδα και πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε για να περάσουμε στην επόμενη φάση» τόνισε ο διεθνής αμυντικός.

Το Καραϊσκάκη απόψε θα είναι κατάμεστο και η ατμόσφαιρα εκρηκτική. «Ο Ολυμπιακός χρειάζεται ένα βαθμό για να προκριθεί και οι αντίπαλοί μας θα παλέψουν με όλες τις δυνάμεις τους. Θα είναι μια όμορφη εμπειρία να αγωνιστούμε σε αυτή την ατμόσφαιρα, αλλά έχουμε αγωνιστεί και στο παρελθόν σε δύσκολες έδρες» τόνισε χαρακτηριστικά ο Θίο Γουόλκοτ που προορίζεται από τον Βενγκέρ για μια θέση στο αρχικό σχήμα.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο