Αρχική | Πολιτική | Το πρώτο «όχι» της Ντ. Μπακογιάννη στον Α. Σαμαρά

Το πρώτο «όχι» της Ντ. Μπακογιάννη στον Α. Σαμαρά

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Το πρώτο «όχι» της Ντ. Μπακογιάννη στον Α. Σαμαρά

Δεκαπέντε ημέρες μετά τις εσωκομματικές εκλογές για την ηγεσία του κόμματος, αντί να κλείσουν οι εσωκομματικές πληγές, νέα θέματα δημιουργούνται, που μάλλον θα οδηγήσουν σε νέα εσωστρέφεια το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Την Κυριακή η Ντόρα Μπακογιάννη έγινε γνωστό ότι αρνήθηκε να αναλάβει θέση «τομεάρχη» Παιδείας και Πολιτισμού, την οποία της πρότεινε ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς.

Όπως μετέδωσε το Mega, ο κ. Σαμαράς επικοινώνησε τηλεφωνικώς την Κυριακή με την κα Μπακογιάννη, προτείνοντάς της να αναλάβει τη συγκεκριμένη θέση συντονιστή.

Η κα Μπακογιάννη φέρεται να απάντησε στον πρόεδρο της ΝΔ ότι υπάρχουν άλλοι νεώτεροι βουλευτές για να αναλάβουν ρόλο.
Η άλλη είδηση που προκύπτει, είναι ότι ο κ. Σαμαράς έχει ξεκινήσει ήδη των κύκλο των τηλεφωνικών επαφών για τη συγκρότηση της αμάδας των «τομεαρχών» για τον καλύτερο συντονισμό της αντιπολιτευτικής δράσης του κόμματος.

Υπενθυμίζεται, ότι η κ Μπακογιάννη, δεν συνόδευσε την αποστολή του κόμματος στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, λόγω (;) ασθένειας.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
5.00

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο