Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα μας. Email:

Αρχική | Τουρισμός | Στη Starwood η διαχείριση του Ιmperial Rhodes

Στη Starwood η διαχείριση του Ιmperial Rhodes

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Στη Starwood η διαχείριση του Ιmperial Rhodes

Η εισηγμένη εταιρεία Λάμψα (ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία) ανακοίνωσε ότι η θυγατρική της εταιρεία Τουριστικά Θέρετρα ΑΕ, ιδιοκτήτρια εταιρεία του ξενοδοχείου Ιmperial Rhodes, ήρθε σε συμφωνία με τη Starwood Ηotels & Resorts Worldwide Ιnc. για την ανάληψη της λειτουργικής διαχείρισης του ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με τη συμφωνία, το ξενοδοχείο θα ονομαστεί Sheraton Rhodes Resort. Η Λάμψα είναι κάτοχος του 50% των μετοχών της Τουριστικά Θέρετρα ΑΕ, το οποίο εξαγοράστηκε πριν από έναν χρόνο από την Ιονική Ξενοδοχειακή. Το άλλο 50% είχε αποκτηθεί από την εταιρεία Πλάκα ΑΕ συμφερόντων της οικογενείας Σμπώκου. Για το 100% η Ιονική Ξενοδοχειακή, θυγατρική της Αlpah Βank, είχε λάβει 35,5 εκατ. ευρώ.

Το ξενοδοχείο ξεκίνησε τη λειτουργία του πέρυσι τον Μάιο. Οι δύο νέοι μέτοχοι έχουν προγραμματίσει επενδύσεις ύψους 12 εκατ. ευρώ για την ανακαίνιση του ξενοδοχείου. Είναι δυναμικότητας 401 δωματίων, αναπτύσσεται σε έκταση 80 στρεμμάτων και διαθέτει 14 αίθουσες εκδηλώσεων, τρία εστιατόρια, τρία μπαρ, και nightclub, spa και γυμναστήριο, τρεις εξωτερικές πισίνες και μία εσωτερική.





Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text



Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ξενοδοχεία, Αεροπορικά εισιτήρια, Αυτοκίνητα Online στις καλύτερες τιμές