Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα μας. Email:

Αρχική | Επιχειρήσεις | Ευρώπη | Ιταλία: Ξεκίνησαν οι εκπτώσεις

Ιταλία: Ξεκίνησαν οι εκπτώσεις

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Άρχισαν το Σάββατο 2 Ιανουαρίου οι χειμερινές εκπτώσεις, στις μεγαλύτερες ιταλικές πόλεις. Στην Ρώμη, την Νάπολη, στο Μιλάνο, στην Μπολώνια και στην Βενετία, τα καταστήματα άνοιξαν με μειωμένες τιμές μέχρι και 50%. Παρά το τσουχτερό κρύο των ημερών αυτών , ο εμπορικός σύλλογος Confesercenti είναι αισιόδοξος και προβλέπει ότι οι πωλήσεις, θα αγγίξουν τα 8,2 δισεκατομμύρια ευρώ.

Το 80% των χρημάτων που θα ξοδευτούν τις ημέρες των εκπτώσεων (6,5 δισεκατομμύρια ευρώ) θα «επενδυθούν» σε αγορές υποδημάτων και ρούχων. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Confesercenti, κάθε οικογένεια θα διαθέσει 340 ευρώ, εκ των οποίων, 270 για καινούρια παλτά, πουλόβερ, παπούτσια, πουκάμισα και άλλα ρούχα. Το 24% των ιταλών θα προτιμήσει τα καταστήματα των κεντρικών οδών των μεγάλων πόλεων, το 20% τα εμπορικά κέντρα και οι υπόλοιποι θα διαλέξουν ανάλογα με τις προσφορές και την ποιότητα του εμπορεύματος.

Τις πρώτες αυτές ώρες των εκπτώσεων, η προσέλευση ξένων και ντόπιων στις πιο ξακουστές εμπορικές οδούς του ιστορικού κέντρου της Ρώμης- όπως τη Via Frattina, Via della Croce και Via Condotti- είναι σαφώς αυξημένη. Πολλοί θέλουν απλώς να σχηματίσουν μια πρώτη ιδέα. Αρκετοί άλλοι, όμως, επιστρέφουν σπίτι και στα ξενοδοχεία τους με τα χέρια γεμάτα σακούλες. Έξω, δε, από γνωστό κατάστημα ανδρικών και γυναικείων ενδυμάτων, κοντά στην ιταλική βουλή, η ουρά των πελατών, ξεπέρασε πριν λίγο τα τριακόσια μέτρα.





Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
5.00
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text



Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ξενοδοχεία, Αεροπορικά εισιτήρια, Αυτοκίνητα Online στις καλύτερες τιμές