Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα μας. Email:

Αρχική | Ευρωπαϊκή Ένωση | ΕΣΠΑ: Η Κομισιόν, απαντά στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Χουντή

ΕΣΠΑ: Η Κομισιόν, απαντά στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Χουντή

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
ΕΣΠΑ: Η Κομισιόν, απαντά στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Χουντή

Το τρέχον οικονομικό κλίμα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως επιχείρημα για την τροποποίηση συγχρηματοδοτούμενων με την ΕΕ επιχειρησιακών προγραμμάτων, σημειώνει η Κομισιόν, απαντώντας στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Χουντή για τη δυνατότητα επικαιροποίησης προγραμμάτων, ώστε τα κράτη - μέλη να απαντήσουν στις επιπτώσεις της κρίσης.

Ειδικότερα, με την ερώτησή του ο κ. Χουντής πρότεινε να διευκολυνθούν τα κράτη - μέλη να επικαιροποιήσουν τα συγχρηματοδοτούμενα με την Ευρωπαϊκή Ενωση προγράμματα προκειμένου να απαντήσουν στις επιπτώσεις της κρίσης και στα τεράστια δημοσιονομικά προβλήματα.

Στην απάντησή της, η Κομισιόν γίνεται πολύ συγκεκριμένη στον τρόπο αναθεώρησης των επιχειρησιακών προγραμμάτων του ΕΣΠΑ, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι: «Επιπλέον, το τρέχον οικονομικό κλίμα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως επιχείρημα για την τροποποίηση επιχειρησιακών προγραμμάτων. Η Επιτροπή εργάζεται με τα κράτη - μέλη για να εξετάζει οποιεσδήποτε έγκαιρες αλλαγές απαιτούνται στα επιχειρησιακά προγράμματα, ώστε να ικανοποιηθούν νέες ανάγκες, να απλουστευθεί η δρομολόγηση και να επιταχυνθεί η υλοποίηση των προτεραιοτήτων που έχουν οριστεί».





Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text



Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ξενοδοχεία, Αεροπορικά εισιτήρια, Αυτοκίνητα Online στις καλύτερες τιμές