Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα μας. Email:

Αρχική | Ευρωπαϊκή Ένωση | Η ΕΕ να εξέλθει από τη φάση της άτονης οικονομικής ανάπτυξης

Η ΕΕ να εξέλθει από τη φάση της άτονης οικονομικής ανάπτυξης

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Η ΕΕ να εξέλθει από τη φάση της άτονης οικονομικής ανάπτυξης

Να συντονίσουν καλύτερα τις οικονομικές πολιτικές τους, κάλεσαν τις κυβερνήσεις των χωρών μελών της ΕΕ οι τρεις βασικοί εκπρόσωποι της Ένωσης.
Ο Ισπανός πρωθυπουργός Χοσέ Λουΐς Ροντρίγκεθ Θαπατέρ, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μπαρόζο και ο πρόεδρος της ΕΕ Χέρμαν Βαν Ρόμπεϊ, έδωσαν συνέντευξη Τύπου στις Βρυξέλλες, σχετικά με την εξέλιξη της χειρότερης μετά το 1930 οικονομικής κρίσης,

«Για να ενισχυθεί η ΕΕ πρέπει να προχωρήσουμε προς την ευρωπαϊκή οικονομική ολοκλήρωση, προχωρώντας δε θα καταστήσουμε την ευμάρεια ορίζοντα των Ευρωπαίων. Επιζητούμε τώρα κοινή πολιτική, ειδικότερα οικονομική πολιτική, αυτόν τον στόχο συμμεριζόμαστε οι τρεις μας», δήλωσε ο Χ. Θαπατέρο.

Στην ανάγκη μιας «συλλογικής προσπάθειας», ώστε η ΕΕ να εξέλθει από τη φάση της άτονης οικονομικής ανάπτυξης αναφέρθηκε και ο πρόεδρος Βαν Ρόμπεϊ.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Κομισιόν τόνισε ότι «ο συντονισμός των μελών της ΕΕ πρέπει να αυξηθεί», ξεκαθαρίζοντας ότι «έτσι όπως πηγαίναμε, δεν μπορεί να πηγαίνουμε πια»... «Χαιρετίζω τις δηλώσεις Θαπατέρο», υπογράμμισε.





Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text



Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ξενοδοχεία, Αεροπορικά εισιτήρια, Αυτοκίνητα Online στις καλύτερες τιμές