Αρχική | Οικονομία | Αδυνατούν να συντονισθούν Παπακωνσταντίνου - Κατσέλη

Αδυνατούν να συντονισθούν Παπακωνσταντίνου - Κατσέλη

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Αδυνατούν να συντονισθούν Παπακωνσταντίνου - Κατσέλη

Συνεχίζεται η δυσκολία ενδοκυβερνητικής επικοινωνίας , κατάσταση που συνεχίζει να «πληγώνει» τη Κυβέρνηση, με πρόσφατο κρούσμα αυτό που έγινε με το θέμα του ενιαίου ΦΠΑ 15%. Αυτή τη φορά. το Μέγαρο Μαξίμου χρεώνει το λάθος αποκλειστικά στην Λούκα Κατσέλη καθώς όταν ερωτήθηκε για το εάν υπάρχει κάποιο σχετικό θέμα να ενοποιηθεί ο ΦΠΑ εκείνη ουσιαστικά το παραδέχτηκε, διευκρινίζοντας όμως, ότι η εισήγηση έγινε στο υπουργείο Οικονομικών (και όχι στο Οικονομίας) και μετά ξεκαθάρισε, ότι αυτό θα ανακοινωθεί (και αν ισχύσει τελικά) από τον αρμόδιο υπουργό για το φορολογικό Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Η δημόσια δήλωση της κ. Κατσέλη προκάλεσε αναστάτωση στο επιτελείο του κ. Παπακωνσταντίνου ο οποίος έσπευσε να διαψεύσει ότι υπάρχει τέτοια πρόθεση από το Οικονομικών ενώ το θέμα επιχείρησε να κλείσει και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής ο οποίος με λακωνική δήλωση, διέψευσε το θέμα περί αύξησης ΦΠΑ ή άλλης αναμόρφωσης του.

Πάντως, στο πρωθυπουργικό περιβάλλον, διερωτώνται τι άλλο μπορεί να γίνει, αφού οι αυστηρές προειδοποιήσεις του Γ. Παπανδρέου, δεν φαίνεται να φέρνουν αποτέλεσμα.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
5.00

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο