Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα μας. Email:

Αρχική | Ελλάδα | Αυτοκτόνησε γιατρός που είχε κατηγορηθεί για ιατρικό λάθος

Αυτοκτόνησε γιατρός που είχε κατηγορηθεί για ιατρικό λάθος

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Αυτοκτόνησε  γιατρός που είχε κατηγορηθεί για ιατρικό λάθος

Kρεμάστηκε με τη γραβάτα του λίγο μετά τη μία μετά τα μεσάνυχτα ο γιατρός Δημήτρης Αγγελιδάκης που είχε κατηγορηθεί πως προκάλεσε σοβαρή εγκεφαλική βλάβη στον σύζυγο της κόρης του Μ. Έβερτ, Γιώργο Αλβέρτη.

Ο νευροχειρουργός σήμερα θα κατέθετε απολογητικό υπόμνημα μαζί με άλλους δύο γιατρούς για τις κατηγορίες της Αλεξίας Έβερτ πως κατά τη διάρκεια επέμβασης στο σύζυγό της του προκάλεσαν μόνιμη αναπηρία.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο γιατρός πήγε χθες μετά τα μεσάνυχτα με το αυτοκίνητό του στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα στο Ντράφι, έδεσε τη γραβάτα του στη λαβή της πόρτας του οδηγού και στη απαγχονίστηκε.

Η κόρη του πρώην προέδρου της Ν.Δ. Είχε μιλήσει για “εγκληματική αμέλεια”. Η Αλεξία Έβερτ περιέγραψε πως ο νευροχειρουργός και οι συνάδελφοί του ανέλαβαν το χειρουργείο ενώ θα έπρεπε να τους παραπέμψουν σε εξειδικευμένο νοσοκομείο.

Το αποτέλεσμα σύμφωνα με την κ. Έβερτ ήταν να προκληθεί μόνιμη εγκεφαλική βλάβη στον σύζυγό της.





Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
3.00
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text



Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ξενοδοχεία, Αεροπορικά εισιτήρια, Αυτοκίνητα Online στις καλύτερες τιμές