Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα μας. Email:

Αρχική | Αθλητικά | Ελλάδα | Φημολογία για Σκόκο και Ολυμπιακό

Φημολογία για Σκόκο και Ολυμπιακό

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Ο Νάτσο Σκόκο έχει γίνει το πιο «hot» όνομα της μετεγγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και όλα τα φώτα έχουν στραφεί πάνω του. Σε αυτό συνετέλεσε το γεγονός ότι σήμερα φούντωσε η φημολογία που θέλει τον Αργεντινό άσο της ΑΕΚ να παίρνει μετεγγραφή στον Ολυμπιακό.

Στην ομάδα που της έκλεισε το… σπίτι με τα δύο γκολ που πέτυχε στο ντέρμπι της περασμένης Τετάρτης στο Καραϊσκάκη» και χάρη στα οποία η «Ένωση» επικράτησε με 2-1.

Τη «φωτιά» στην εν λόγω μετεγγραφική υπόθεση βέβαια φρόντισε να… ανάψει ο μάνατζερ του παίκτη, Παύλος Διαννής.

Ο εκπρόσωπος του παίκτη με δηλώσεις του τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «ο Νάτσο δεν αισθάνεται καλά στην ΑΕΚ και θέλω να το κατανοήσουν οι μέτοχοι», αφήνοντας έτσι ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του  από το «δικέφαλο».

Λίγη ώρα μετά τη δήλωση του μάνατζερ του «Δαίμονα» στα δημοσιογραφικά γραφεία κυκλοφόρησε η φήμη που ήθελε τον Ολυμπιακό να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του.

Μάλιστα αυτή ήθελε την ομάδα του Πειραιά να συμφωνήσει με την «Ένωση» για αγορά του 23χρονου ποδοσφαιριστή, έναντι 2 ή 2.5 εκατομμυρίων ευρώ, με την ομάδα του Μπάγεβιτς να διατηρεί το 40% της μεταπώλησης του παίκτη.

Πάντως οι διοικούντες την ΑΕΚ τοποθετήθηκαν ανεπίσημα στα εν λόγω σενάρια, παραπέμποντας στην ανακοίνωση, που είχε εκδώσει πριν από περίπου ένα μήνα κι έλεγε ότι «ο Σκόκο δεν παραχωρείται σε άλλη ελληνική ομάδα».





Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text



Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ξενοδοχεία, Αεροπορικά εισιτήρια, Αυτοκίνητα Online στις καλύτερες τιμές