Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα μας. Email:

Αρχική | Πολιτική | Κόσμος | ΗΠΑ: «Έσωσαν δύο εκατομμύρια θέσεις εργασίας»

ΗΠΑ: «Έσωσαν δύο εκατομμύρια θέσεις εργασίας»

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Το πακέτο τόνωσης της οικονομίας, με τις έκτακτες δαπάνες και τα υπόλοιπα μέτρα του προέδρου Ομπάμα για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, «έσωσαν δύο εκατομμύρια θέσεις εργασίας» στη χώρα, υποστηρίζει ο Λευκός Οίκος.

Παραταύτα, η οικονομία δεν είναι σταθερή και η αμερικανική κυβέρνηση προειδοποιεί ότι τα πάντα γύρω από τα οικονομικά δεδομένα παραμένουν αβέβαια.

Ο Ομπάμα έχει ήδη καλέσει να ληφθούν πρόσθετα μέτρα, ώστε να αυξηθούν οι θέσεις εργασίας, πέραν του πακέτου "τόνωσης της οικονομίας" που υπέγραψε τον Φεβρουάριο του 2009.

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ενέκρινε, μάλιστα, νέα μέτρα για την τόνωση της απασχόλησης, που περιλαμβάνουν δαπάνες ύψους 155 δισεκατομμυρίων  δολαρίων, ενώ και η Γερουσία αναμένεται να τα εγκρίνει τις επόμενες εβδομάδες.

Στόχος του Αμερικανού προέδρου είναι να μειώσει επειγόντως το διψήφιο ποσοστό ανεργίας στις ΗΠΑ, το οποίο συνέβαλε καθοριστικά στην ραγδαία μείωση της δημοτικότητάς του.





Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text



Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ξενοδοχεία, Αεροπορικά εισιτήρια, Αυτοκίνητα Online στις καλύτερες τιμές