Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα μας. Email:

Αρχική | Ευρωπαϊκή Ένωση | Προβληματική η ένταξη της Βοσνίας- Ερζεγοβίνης στην Ε.Ε

Προβληματική η ένταξη της Βοσνίας- Ερζεγοβίνης στην Ε.Ε

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Προβληματική η ένταξη της Βοσνίας- Ερζεγοβίνης στην Ε.Ε

Λίγες είναι οι ελπίδες για ταχεία ένταξη της Βοσνίας - Ερζεγοβίνης στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με δήλωση της Γερμανίδας καγκελαρίου Angela Merkel.
Έπειτα από συνάντηση, χθες, με τον προεδρεύοντα της τριμερούς προεδρίας της Βοσνίας - Ερζεγοβίνης, στο Βερολίνο, η Γερμανίδα ηγέτης τόνισε ότι «ο δρόμος της χώρας για την ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι πολύ μακρύς».

«Χωρίς τις συνταγματικές αλλαγές που απαιτούνται, ώστε να υπάρξει αποτελεσματικότητα των πολιτικών μηχανισμών, η χώρα δεν έχει άμεση ευρωπαϊκή προοπτική», διεμήνυσε η Merkel.

Η καγκελάριος της Γερμανίας απομάκρυνε επίσης τις ελπίδες για άρση του καθεστώτος θεωρήσεων εισόδου για τους πολίτες της Βοσνίας - Ερζεγοβίνης που ταξιδεύουν σε χώρες της Ε.Ε., τονίζοντας ότι προς το παρόν το θέμα δεν συμπεριλαμβάνεται στην ημερήσια διάταξη.

Ωστόσο, τόνισε ότι η χώρα έχει ευρωπαϊκή προοπτική που θα την βοηθήσει να επιλύσει τις διαμάχες και εξέφρασε στήριξη στις επιδιώξεις της Βοσνίας να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ.





Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text



Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ξενοδοχεία, Αεροπορικά εισιτήρια, Αυτοκίνητα Online στις καλύτερες τιμές