Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα μας. Email:

Αρχική | Αθλητικά | Ο Αρης 2-0 τον Αστέρα και πρόκριση στους «8»

Ο Αρης 2-0 τον Αστέρα και πρόκριση στους «8»

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Ο Αρης  2-0 τον Αστέρα και πρόκριση στους «8»

Ο Εκτορ Κούπερ το ξεκαθάρισε χτες ότι μεγάλος στόχος της ομάδας είναι το Κύπελλο και οι παίκτες του το απέδειξαν μέσα στο γήπεδο. Με κεκτημένη ταχύτητα από τη νίκη επί του Ηρακλή και σκόρερ τους Κάμπορα και Κάλβο (όπως και την Κυριακή), ο Αρης νίκησε 2-0τον Αστέρα Τρίπολης στο κατάμεστο Κλεάνθης Βικελίδης και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στέλνοντας μήνυμα ότι φέτος είναι αποφασισμένοι να σηκώσουν το τρόπαιο.

Ο Κάμπορα άνοιξε το σκορ στο 32΄ με πλασέ μέσα από την περιοχή μετά από εξαιρετική ασίστ πάσα του Κόκε και λάθος του Μαρσελάο, ενώ στο 82΄ ο Τόνι Κάλβο πέτυχε ένα απίστευτο γκολ με βολέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Ντεμπούτο με τον Αρη έκανε ο αμερικανός Εντι Τζόνσον, ο οποίος μπήκε στο παιχνίδι στο 78΄.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Αράνο, Ρονάλντο, Νασούτι, Ναφτί, Πρίττας (76΄ Νάτσο Γκαρσία), Χαβίτο, Κάλβο, Κόκε (90΄Λαμπριάκος), Κάμπορα (78΄ Τζόνσον).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βλάχος): Αναστασόπουλος, Αργυρόπουλος, Ουριμπάρι, Μαρσελάο, Λαζαρίδης, Φυτανίδης (67΄ Καούνος), Καρντόσο (46΄ Λούκας), Μπαστία, Ουντότζι, Καρέρα (73΄ Εντερ), Τσέζαρεκ.





Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text



Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ξενοδοχεία, Αεροπορικά εισιτήρια, Αυτοκίνητα Online στις καλύτερες τιμές