Αρχική | Πολιτική | Το «απίστευτο φιάσκο» του Γ. Παπανδρέου

Το «απίστευτο φιάσκο» του Γ. Παπανδρέου

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Το «απίστευτο φιάσκο» του Γ. Παπανδρέου

Με μια «σκληρή» σε περιεχόμενο δήλωση απάντησε ο πρόεδρος της ΝΔ Α. Σαμαράς στα όσα υποστήριξε ο Γ. Παπανδρέου στη συνέντευξη τύπου για τις εκατό ημέρες του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία και τις ευθύνες που απέδωσε στην προηγούμενη κυβέρνηση.

 «Δεν χρειάζεται να δείξουμε ότι δεν είχαν το παραμικρό σχέδιο. Το αποδεικνύουν καθημερινά οι υπουργοί που αλληλο-διαψεύδονται!
Κι όταν νομίζουν ότι συμφωνούν μεταξύ τους, τότε ακυρώνονται από τον ίδιο τον κοινοβουλευτικό τους εκπρόσωπο...» δήλωσε αιχμηρά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Σαμαράς χαρακτήρισε «απίστευτο φιάσκο» τα όσα συνέβησαν με την τροπολογία για τις γονικές παροχές και την απόσυρσή της. «Είναι δύσκολο να κάνεις αντιπολίτευση σε μια κυβέρνηση που αντιπολιτεύεται τόσο θεαματικά τον ίδιο τον εαυτό της!

Και δείχνει τέτοια ανεξάντλητη εφευρετικότητα να…αυτοαναιρείται κάθε μέρα!» πρόσθεσε για το ίδιο ζήτημα. Απαρίθμησε ακόμη μια σειρά από τομείς στους οποίους κατά τον ίδιο η κυβέρνηση αναίρεσε προηγούμενες υποσχέσεις της, ειδικά στο ζήτημα  της οικονομίας.

«Έχουν χάσει τον έλεγχο» τόνισε ακόμη, με αφορμή τα διπλάσια βραχυχρόνια επιτόκια δανεισμού από αυτά που δανειζόταν η ΝΔ.
«Το πρόβλημά μας δεν είναι απλά να κερδίσουμε τις επόμενες εκλογές. Αλλά να δώσουμε από τώρα Ελπίδα, κατεύθυνση και προοπτική σε μια χώρα, που διαπιστώνει, όλο και περισσότερο, ότι γίνεται «ακυβέρνητη πολιτεία» δήλωσε, ενώ πρόσθεσε ότι στην πορεία αυτή το κόμμα του θέλει μαζί όλους τους Έλληνες






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
5.00

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο