Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα μας. Email:

Αρχική | Οικονομία | Κόσμος | Fed: Συνεχίζεται η βελτίωση της οικονόμία μας

Fed: Συνεχίζεται η βελτίωση της οικονόμία μας

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Οι οικονομικές συνθήκες συνέχισαν να βελτιώνονται ελαφρώς με τη λήξη του 2009, σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις της Fed για την οικονομία, που δημοσιοποιήθηκαν μέσω της "Μπεζ Βίβλου.

Σύμφωνα με τις 10 από 12 περιφέρειες της Fed υπήρξε βελτίωση των οικονομικών συνθηκών, τη στιγμή που στην προηγούμενη έκθεση της Μπεζ Βίβλου, μόνο οκτώ εμφανίστηκαν αισιόδοξες.

Οι λιανικές πωλήσεις κατά την περίοδο των εορτών ήταν σαφώς βελτιωμένες σε σχέση με πέρυσι, αλλά αρκετά χαμηλότερα σε σχέση με το 2007, αναφέρει η έκθεση της Fed.

Παράλληλα, η δραστηριότητα στον τομέα υπηρεσιών αυξήθηκε στις περισσότερες περιοχές, ενώ και η βιομηχανική παραγωγή παρουσίασε σε κάποιες περιοχές αύξηση και σε κάποιες άλλες παρέμεινε στα ίδια επίπεδα.

Σε ότι αφορά την αγορά εργασίας, το βασικότερο κομμάτι της οικονομίας, παρέμεινε αδύναμη, σύμφωνα με τα στοιχεία της Μπεζ Βίβλου.





Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text



Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ξενοδοχεία, Αεροπορικά εισιτήρια, Αυτοκίνητα Online στις καλύτερες τιμές