Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα μας. Email:

Αρχική | Ελλάδα | Στούς δρόμους οι αγρότες της Βόρειας Ελλάδας την Πέμπτη

Στούς δρόμους οι αγρότες της Βόρειας Ελλάδας την Πέμπτη

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Στούς δρόμους οι αγρότες της Βόρειας Ελλάδας την Πέμπτη

Στούς δρόμους πάλι οι αγρότες  της Βόρειας Ελλάδας την Πέμπτη. Από τις 11:00 το πρωί  αγρότες του νομού Σερρών παρατάσσουν τα τρακτέρ παραπλεύρως της εθνικής οδού Σερρών - Θεσσαλονίκης, στον κόμβο του Στρυμονικού. Οπως έγινε γνωστό  οι αγρότες θα προχωρήσουν σε ανοικτή ψηφοφορία, προκειμένου να αποφασίσουν αν θα αποκλείσουν την εθνική οδό και άλλα κομβικά σημεία του οδικού δικτύου.

Τρακτέρ παραπλεύρως της εθνικής οδό Σερρών - Καβάλας στον κόμβο των Κερδυλλίων στήνουν το πρωί της Πέμπτης και οι αγρότες της Καβάλας που ζητο'ύν μεταξύ άλλων τη λήψη άμεσων μέτρων για τη στήριξη του αγροτικού εισοδήματος, εγγυημένες τιμές για τα προϊόντα τους και μείωση του κόστους παραγωγής.

Ακόμη, στον αποκλεισμό του οδικού δικτύου από και προς το μεθοριακό σταθμό του Προμαχώνα, αποφάσισε να προχωρήσει από τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου η Ομοσπονδία Αδέσμευτων Αγροτών νομού Σερρών.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Βισαλτίας, Παύλο Αραμπατζή, το γεγονός ότι το υπόλοιπο των επιδοτήσεων θα καταβληθεί στο τέλος Μαρτίου «έχει εξοργίσει» τον αγροτικό κόσμο.

Η αρμόδια υπουργός κα Κατερίνα Μπατζελή, σε συνάντηση με παραγωγούς της Χαλκιδικής, που επίσης βρίσκονται σε κινητοποίηση, μίλησε για χορήγηση ενισχύσεων 480 εκατ. ευρώ και καταβολή των κοινοτικών επιδοτήσεων μέχρι τέλους Φεβρουαρίου





Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text



Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ξενοδοχεία, Αεροπορικά εισιτήρια, Αυτοκίνητα Online στις καλύτερες τιμές