Αρχική | Ελλάδα | Χιόνια στην Πάρνηθα μέσα στο Σαββατοκύριακο

Χιόνια στην Πάρνηθα μέσα στο Σαββατοκύριακο

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Χιόνια στην Πάρνηθα μέσα στο Σαββατοκύριακο

Προβλήματα στους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης από τη βροχη. Χιόνια στα ορεινά, βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα μέχρι το μεσημέρι αύριο, όταν και θα έρθει το νέο κύμα κακοκαιρίας από τα Δυτικά που θα φέρει χιόνια ακόμη και στην Πάρνηθα μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Αρκετά είναι τα προβλήματα στους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονικής όπου από το πρωί βρέχει. Όπως γίνεται κάθε φορά οι περισσότεροι πήραν τα αυτοκίνητα τους και βγήκαν στους δρόμους προκαλώντας κομφούζιο.

Αυτή την ώρα προβλήματα υπάρχουν:
Αθήνα: Στην κάθοδο της Μεσογείων, στην κάθοδο της Κηφισίας, στην Κατεχάκη και στη Λεωφ. Ποσειδώνος και στα δύο ρεύματα.
Θεσσαλονίκη: Στην Τσιμισκή, στην Εγνατία και στην Περιφερειακή Οδό Ευκαρπίας - Ωραιοκάστρου.


Οι βροχές και οι καταιγίδες τοπικά έντονες και τα χιόνια στα ορεινά θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για την Πέμπτη.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις, με βροχές κυρίως στις δυτικότερες περιοχές και στα ορεινά χιονιά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 9 βαθμούς κελσιου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις, με βροχές και καταιγίδες οι οποίες στο νότιο Ιόνιο και τη δυτική Πελοπόννησο θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Χιονοπτώσεις στα ορεινά. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Στα νότια τις πρωινές ώρες πρόσκαιρα δυτικοί νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 14 βαθμούς κελσιου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις και με βροχές. Καταιγίδες κυρίως στα νότια. Χιονοπτώσεις στα ορεινά. Τα φαινόμενα που κατά τόπους θα είναι ισχυρά από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν κυρίως στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και από το απόγευμα βόρειοι βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 14 βαθμούς κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες ενώ στα ορεινά της Κρήτης θα σημειωθούν χιονοπτώσεις. Τα φαινόμενα κατά τόπους στις Κυκλάδες και τη δυτική Κρήτη θα είναι ισχυρά. Σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ και από το απόγευμα σταδιακά βόρειων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις και με βροχές. Καταιγίδες κυρίως στα νότια όπου από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ. Στα νότια από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και βαθμιαία από το μεσημέρι δυτικών διευθύνσεων με την ίδια ένταση με εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις, με βροχές και καταιγίδες οι οποίες πιθανώς κατά τόπους να είναι ισχυρές. Εξασθένηση των φαινομένων από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις, με τοπικές βροχές και χιονιά στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 09 βαθμούς Κελσίου.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
5.00
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο