Αρχική | Οικονομία | Διέψευσε τα σενάρια για πώληση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου

Διέψευσε τα σενάρια για πώληση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Διέψευσε τα σενάρια για πώληση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου

Αύριο θα κατατεθεί στην Βουλή αλλά και θα ψηφιστεί με την μορφή του κατεπείγοντος το νομοσχέδιο για αυξήσεις σε ποτά, τσιγάρα και για τις γονικές παροχές.
 
Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου τα μέτρα για τις γονικές παροχές θα ισχύσουν από τις 08 Ιανουαρίου του 2010, ενώ οι αυξήσεις για ποτά και τσιγάρα από αύριο Παρασκευή, δηλαδή αμέσως μόλις ψηφιστεί ο νόμος.
 
Ο υπουργός είπε ότι περιμένουν πολύ μεγάλα έσοδα από την κατάργηση της αυτοτελούς φορολόγησης και την αλλαγή της φορολογικής κλίμακας.
 
Διέψευσε τα σενάρια για πώληση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και είπε ότι σύντομα θα καταθέσουν μια γενικότερη εισήγηση για αποκρατικοποιήσεις.
 
Τέλος ο υπουργός είπε ότι η κυβέρνηση έχει ήδη έτοιμο ένα δεύτερο σενάριο σε περίπτωση που το Πρόγραμμα Σταθερότητας δεν πάει καλά και σε αυτό υπάρχουν προβλέψεις για επιβολή νέων φόρων χωρίς όμως να διευκρινίζει ποιοι θα είναι αυτοί.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο