Αρχική | Αθλητικά | Καστίγιο: Γύρισα στην ομάδα της καρδιάς μου

Καστίγιο: Γύρισα στην ομάδα της καρδιάς μου

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Καστίγιο: Γύρισα στην ομάδα της καρδιάς μου

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι, ουσιαστικά, ο Νέρι Καστίγιο, όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος αποχωρώντας από τα γραφεία της ΠΑΕ το μεσημέρι της Πέμπτης. Ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός τόνισε ότι απομένει μόνο ένα χαρτί για να γίνει και τυπικά «ερυθρόλευκος».


«Είμαι χαρούμενος που έληξε το θέμα. Περιμένω ένα χαρτί για να κλείσει και τυπικά η μεταγραφή. Θα περάσω από ιατρικές εξετάσεις ώστε να τελειώσουν όλα το Σάββατο ή τη Δευτέρα. Οικονομικά δεν θα είναι το ίδιο για μένα όπως στη Σαχτάρ, αλλά δεν το κοιτάω καθόλου. Με ενδιαφέρει να παίζω στην ομάδα που αγαπώ και να νιώθω ευτυχισμένος», τόνισε ο 25χρονος άσος, κατά την έξοδό του από τα γραφεία.

Όσο για τον κόσμο του Ολυμπιακού, ανέφερε: «Το ήθελα πολύ και ο κόσμος έχει δείξει πως με αγαπά πολύ και θέλει να γυρίσω. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που αγαπώ πολύ, πέρασα εδώ τα καλύτερά μου χρόνια και θα έχω την ευκαιρία να παίζω το ποδόσφαιρο που ξέρω, κάτι που δεν έκανα στο διάστημα που έλειπα. Ανυπομονώ να μπω μέσα στο γήπεδο και να νιώσω αυτό που αισθανόμουν όσο ήμουν εδώ».

Για το πρωτάθλημα: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να κατακτά το πρωτάθλημα κάθε χρόνο. Έχουμε περάσει και πιο δύσκολες χρονιές, αλλά στο τέλος έχουμε πάρει τον τίτλο, γιατί έχουμε τους καλύτερους παίκτες, τους καλύτερους φιλάθλους και το καλύτερο γήπεδο. Πιστεύω πως δεν είναι τόσο δύσκολο, αρκεί η ομάδα να είναι συγκεντρωμένη».

Όσο για την αγωνιστική του κατάσταση, είπε: «Θα χρειαστεί να κάνω προπονήσεις για να βρεθώ σε καλή κατάσταση. Δεν μπορούσα να γυμνάζομαι αυτό το διάστημα, γιατί στην Ουκρανία έχουν διακοπεί οι προπονήσεις και οι αγώνες λόγω των καιρικών συνθηκών».






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
5.00
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο