Αρχική | Πολιτική | Κριτική στον Κ. Καραμανλή άσκησε και πάλι Κ. Μητσοτάκης

Κριτική στον Κ. Καραμανλή άσκησε και πάλι Κ. Μητσοτάκης

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Κριτική στον Κ. Καραμανλή άσκησε και πάλι Κ. Μητσοτάκης

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER και στον Ν. Χατζηνικολάου, ο Κ. Μητσοτάκης επανέλαβε τις αιχμές εναντίον του Κ. Καραμανλή για την κατάσταση της οικονομία και υποστήριξε ότι με την «ήπια προσαρμογή» χάθηκαν πεντέμισι «πολύτιμα» - όπως τα χαρακτήρισε - χρόνια. Κριτική στην προηγούμενη κυβέρνηση άσκησε και για το «μαγείρεμα» στατιστικών στοιχείων της οικονομίας.

Δήλωσε πάντως ότι ο πρώην πρωθυπουργός είχε να αντιμετωπίσει μια «λυσσαλέα» αντιπολίτευση από το ΠΑΣΟΚ του Γ. Παπανδρέου, «ενώ σήμερα η ΝΔ έχει την πρόθεση να βοηθήσει». Να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί προσφέρθηκε και ο ίδιος ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ σχετικά με την κρίση στην οικονομία, προειδοποιώντας  ότι υπάρχει κίνδυνος κοινωνικής αναταραχής.

Πάντως  για τον πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε ότι είναι νωρίς ακόμη για να κριθούν και ότι συνεχίζει να τηρεί στάση αναμονής.    

Ο   Κ. Μητσοτάκης τάχθηκε εναντίον της σύστασης εξεταστικών επιτροπών για ζητήματα του παρελθόντος. Πρόσθεσε όμως ότι «καλά κάνει» και δέχεται η ΝΔ τις εξεταστικές, αλλά πιο χρήσιμη άφησε να εννοηθεί ότι θα ήταν  μια εξεταστική για τα στατιστικά στοιχεία της οικονομίας.   






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο