Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα μας. Email:

Αρχική | Οικονομία | Κόσμος | ΗΠΑ: Λιγότερα χρήματα για bonus η Wall Street

ΗΠΑ: Λιγότερα χρήματα για bonus η Wall Street

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Χαμηλότερα θα είναι τα αποθεματικά που θα διαθέσουν οι εταιρείες της Wall Street για τα bonus των στελεχών τους, λόγω των μειωμένων κύκλων εργασιών τους για το δ τρίμηνο καθώς και της αυξανόμενης δυσαρέσκειας.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αναλυτών, οι Goldman Sachs και Morgan Stanley πρόκειται να διαθέσουν το ποσό των 27,6 δισ. δολαρίων κι ενώ το ποσό είναι υψηλότερο κατά 49% σε σχέση με πέρυσι και μεγαλύτερο σε σχέση με το ιστορικό υψηλό των 26,8 δισ. δολαρίων του 2007, είναι μικρότερο από αυτό που ανέμεναν τον Οκτώβριο.

Οι τράπεζες έχουν ανακοινώσει τα σχέδιά τους για bonus που θα αποτελούνται τόσο από ρευστό όσο και από μετοχές, με σκοπό να ανταποκριθούν στις προσδοκίες των αρχών που καλούν τις τράπεζες να δεσμεύσουν τα χρήματα στην μακροπρόθεσμη απόδοσή τους.

Σήμερα ανακοινώνονται τα αποτελέσματα της JP Morgan, με τον κύκλο εργασιών της να αναμένεται χαμηλότερα κατά 13% από το ρεκόρ των 30,1 δισ. δολαρίων στο γ' τρίμηνο.





Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text



Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ξενοδοχεία, Αεροπορικά εισιτήρια, Αυτοκίνητα Online στις καλύτερες τιμές