Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα μας. Email:

Αρχική | Πολιτική | Ελλάδα | Δεν είστε Ιαβέρης της αστυνομίας

Δεν είστε Ιαβέρης της αστυνομίας

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Αντιπαράθεση σημειώθηκε στη Βουλή ανάμεσα στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ και στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, με αφορμή την χορήγηση πολιτικού ασύλου σε πολίτη της Χιλής που βρισκόταν παράνομα στην Ελλάδα, αλλά υπέστη κακοποίηση από αστυνομικούς.

«Άσυλο γιατί; Αντιλαμβάνεστε ότι η Χιλή δεν κυβερνάται από τον Πινοσέτ; Αντιλαμβάνεστε ότι δημιουργείτε θέμα με μια μεγάλη χώρα;» ανέφερε ο Γ. Καρατζαφέρης στην ερώτησή του προς τον υπουργό. Επικαλέσθηκε επίσης και την διαμαρτυρία των διπλωματικών αρχών της Χιλής. «Είστε προστάτης της Αστυνομίας. Δεν είστε Ιαβέρης της αστυνομίας» τόνισε σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του.      

Ο κ. Χρυσοχοϊδης υποστήριξε  ότι το πολιτικό άσυλο χορηγήθηκε στον πολίτη της Χιλής προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα να καταθέσει στη δίκη των αστυνομικών και ότι για τον ίδιο λόγο θα ήταν «βάρβαρο» να απελαθεί. «Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να προσβάλλει το δημόσιο αίσθημα, το φιλότιμό μας» απάντησε ακόμη ο υπουργός.  





Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
5.00
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text



Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ξενοδοχεία, Αεροπορικά εισιτήρια, Αυτοκίνητα Online στις καλύτερες τιμές