Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα μας. Email:

Αρχική | Οικονομία | Σημαντικά βήματα, βλέπει τώρα η Ά. Μέρκελ

Σημαντικά βήματα, βλέπει τώρα η Ά. Μέρκελ

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Σημαντικά βήματα, βλέπει τώρα η Ά. Μέρκελ

Αλλαγή πλεύσης πραγματοποιεί σήμερα η Γερμανίδα Καγκελάριος Α. Μέρκελ δηλώνοντας ότι η Ελλάδα έχει κάνει σημαντικά βήματα για την μείωση του δημοσιονομικού της ελλείμματος.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, η κ Μέρκελ είπε επίσης ότι όλες οι χώρες της ευρωζώνης πρέπει να εργαστούν στην κατεύθυνση της μείωσης των ελλειμμάτων τους σύμφωνα με τους κανόνες που ορίζει το Σύμφωνο Σταθερότητας και Ανάπτυξης της ΕΕ.

Υπενθυμίζεται ότι χθες η Γερμανίδα Καγκελάριος εξέφρασε τις ανησυχίες της για την επίδραση που θα έχει στο ευρώ το έλλειμμα της Ελλάδας.
Μιλώντας σε ιδιωτικό forum που διοργάνωσε η εφημερίδα Die Welt, η Merkel αμφισβήτησε τη δημοσιονομική πειθαρχία ορισμένων χωρών που χρησιμοποιούν το ευρώ.

"Το ελληνικό παράδειγμα μπορεί να μας δημιουργήσει μεγάλες, πολύ μεγάλες πιέσεις. Ποιος είναι αυτός που θα πει στο ελληνικό κοινοβούλιο, παρακαλώ προχωρήστε με τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού; Δε νομίζω ότι θα ενθουσιαστούν ιδιαίτερα εάν η Γερμανία τους δώσει εντολές", τόνισε χαρακτηριστικά η Merkel.

Πρόσθεσε ακόμη ότι ούτε οι Γερμανοί βουλευτές θα ήθελαν τους Έλληνες να τους πουν τι να κάνουν. "Οπότε το ευρώ βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση για τα επόμενα χρόνια".





Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text



Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ξενοδοχεία, Αεροπορικά εισιτήρια, Αυτοκίνητα Online στις καλύτερες τιμές