Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα μας. Email:

Αρχική | Πολιτική | Απολογισμός των 100 ημερών της κ. Κ. Μπατζελή

Απολογισμός των 100 ημερών της κ. Κ. Μπατζελή

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Απολογισμός των 100 ημερών της κ. Κ. Μπατζελή

Περισσότερα από 2 δισ. ευρώ έχουν δοθεί στους Έλληνες αγρότες τις 100 πρώτες ημέρες της διακυβέρνησης της χώρας από το ΠΑΣΟΚ. Αυτό επισημαίνεται στον εκτενή απολογισμό της υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κ. Μπατζελή για τις 100 ημέρες της κυβέρνησης.

Πέρα από το 1,1 δισ. ευρώ των κοινοτικών επιδοτήσεων δόθηκαν ή δίνονται στους αγρότες, 140 εκατ. ευρώ από την αύξηση της επιστροφής ΦΠΑ από το 7% στο 11%, 300 εκατ. ευρώ για το επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης, 450 εκατ. ευρώ για τις αυξήσεις των συντάξεων του ΟΓΑ (αύξηση 30 ευρώ από 1/10/2009 και 20 ευρώ από 1/7/2010), 160 εκατ. ευρώ αποζημιώσεις μέσω ΕΛΓΑ και 29 εκατ. ευρώ για εξόφληση εκκρεμών δόσεων σε 530 επενδυτικά σχέδια.

Ακόμη οι αγρότες έχουν ενταχθεί στη ρύθμιση των χρεών όπου μπορούν να διαγράψουν τόκους υπερημερίας και ανατοκισμού από συνολικά χρέη στην ΑΤΕ 2,6 περίπου δισ. ευρώ.

Με την ευκαιρία του απολογισμού η κ. Μπατζελή αναφέρεται διεξοδικά στον διάλογο που διεξάγεται και θα ολοκληρωθεί στις 25-26 Ιανουαρίου στην Αθήνα, τονίζοντας ότι οι ομάδες εργασίας που έχουν συγκροτηθεί επεξεργάζονται τους 8 βασικούς άξονες όπου θα γίνουν οι μεγάλες διαρθρωτικές παρεμβάσεις (στην παραγωγή, στην αγορά, στο εμπόριο, στα τρόφιμα).





Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text



Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ξενοδοχεία, Αεροπορικά εισιτήρια, Αυτοκίνητα Online στις καλύτερες τιμές