Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα μας. Email:

Αρχική | Αθλητικά | Ο ΠΑΟΚ νίκησε 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Ο ΠΑΟΚ νίκησε 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης

Χάρη σε ένα γκολ του Βασίλη Κουτσιανικούλη στο 54΄ από ασίστ του Βλάνταν Ιβιτς, ο ΠΑΟΚ νίκησε 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα και ξεπέρασε ανώδυνα την αποβολή του Βιειρίνια από το 20΄ και τη θλάση του Λούσιο Φιλομένο από το 11΄ (κινδυνεύει να μείνει ένα μήνα εκτός δράσης).

Ηταν η όγδοη νίκη του ΠΑΟΚ στα τελευταία δέκα παιχνίδια, ενώ ο Δικέφαλος κράτησε το μηδέν στην άμυνα του για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι πετυχαίνοντας νέο ρεκόρ και συνεχίζει να έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα έχοντας δεχτεί μόλις οκτώ γκολ.

«Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, όλοι είμαστε μια γροθιά. Επρεπε να υπερβάλλουμε εαυτούς μετά τη γρήγορη αποβολή και τελικά έφτανε ένα γκολ. Είναι σπουδαία νίκη, πρέπει να κοιτάξουμε τώρα το επόμενο ματς», σχολίασε ο χρυσός σκόρερ του ΠΑΟΚ, Βασίλης Κουτσιανικούλης.

Ο Φερνάντο Σάντος είχε να αντιμετωπίσει σημαντικές απουσίες, αλλά δεν φανταζόταν ότι μόλις στο 11΄θα έχανε με νέο τραυματισμό τον μοναδικό του υγιή επιθετικό Λούσιο Φιλομένο (εκτός αποστολής ήταν οι Μουσλίμοβιτς και Παπάζογλου). Ο Πορτογάλος τεχνικός έβαλε στη θέση του Αργεντίνου τον Κουτσιανικούλη, αλλά από μια απερισκεψία του Βιεϊρίνια που έσπρωξε με εκνευρισμό μπροστά στα μάτια του διαιτητή τον Μπαστία μετά από ένα φάουλ, έμεινε και με δέκα παίκτες.

Ωστόσο ο φετινός ΠΑΟΚ είναι πολύ σκληρός για να... πεθάνει. Ακόμη και με δέκα παίκτες έλεγξε τον ρυθμό και όταν ο Αστέρας ξεθάρρεψε και πήγε να βγει στην αντεπίθεση, ο ΠΑΟΚ τον τιμώρησε. Ο Ιβιτς βγήκε μόνος σε θέση βολής αλλά αντί να σουτάρει έδωσε μισό γκολ στον Κουτσιανικούλη που απλά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Γκαρσία, Βιτόλο, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο, Βιεϊρίνια, Ίβιτς, Σνάουτσνερ, Φιλομένο (12' Κουτσιανικούλης 90+3 Σαβίνι), Κριστιάνο (76' Σορλέν)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βαγγέλης Βλάχος): Αναστασόπουλος, Φυτανίδης (80' Ρόκας), Ουριμπάρι, Καρντόσο, Αργυρόπουλος (58' Βίλτσες), Μπαστία (68' Έντερ), Καρέρα, Λαζαρίδης, Ουντότζι, Μαρσελάο, Καούνος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ντάκος (Ξάνθης)
ΒΟΗΘΟΙ: Γκάγκας (Λάρισας)-Φαντόπουλος (Πειραιώς)





Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text



Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ξενοδοχεία, Αεροπορικά εισιτήρια, Αυτοκίνητα Online στις καλύτερες τιμές