Αρχική | Ελλάδα | Καιρός: Κακοκαιρία και σήμερα, με βροχές και καταιγίδες

Καιρός: Κακοκαιρία και σήμερα, με βροχές και καταιγίδες

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Καιρός: Κακοκαιρία και σήμερα, με βροχές και καταιγίδες

Κακοκαιρία και σήμερα, με βροχές και καταιγίδες, στα ανατολικά και νότια και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά, καθώς και σε περιοχές της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας με χαμηλότερο υψόμετρο. Οι βόρειοι άνεμοι θα εξασθενήσουν στο Αιγαίο, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 16 βαθμούς Κέλσιου.

ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Νεφώσεις με ασθενείς βροχές στα βόρεια και ανατολικά και ασθενείς χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα, θυελλώδεις βορειοανατολικοί άνεμοι και θερμοκρασία 5 με 10 βαθμούς, θα έχει σήμερα η Αττική. Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών και ασθενών χιονοπτώσεων στα ορεινά, μέτριους βορειανατολικούς άνεμους και θερμοκρασία 3 με 7 βαθμούς, θα έχει η Θεσσαλονίκη.

Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΚΑΙΡΟΣ Νεφώσεις με πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Πιθανότητα καταιγίδων αρχικά στα δυτικά και αργότερα στα νότια θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα. Χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά καθώς και σε περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο. Ανεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 ενισχυμένοι σταδιακά στο Αιγαίο σε 7 τοπικά 8 μποφόρ. Χωρίς αξιόλογη μεταβολή η θερμοκρασία. Πρόγνωση καιρού εναλλακτικών διαδρομών παράκαμψης Τεμπών

ΚΟΖΑΝΗ-ΓΡΕΒΕΝΑ-ΠΙΕΡΙΑ-ΗΜΑΘΙΑ Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε περιοχές με υψόμετρο πάνω από 500 μέτρα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Ανεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από μείον 1 έως 07 βαθμούς Κελσίου.

ΛΑΡΙΣΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές και λίγα χιόνια σε περιοχές με υψόμετρο πάνω από τα 600 μέτρα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Ανεμοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ με εξασθένηση από το μεσημέρι. Θερμοκρασία από μηδέν (0) έως 07 βαθμούς Κελσίου.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
3.00
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο