Αρχική | Πολιτική | Δεν δέχτηκε τη παραίτηση της Λούκα Κατσέλη ο πρωθυπουργός

Δεν δέχτηκε τη παραίτηση της Λούκα Κατσέλη ο πρωθυπουργός

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Δεν δέχτηκε τη παραίτηση της Λούκα Κατσέλη ο πρωθυπουργός

Το δεύτερο κρούσμα παραίτησης υπουργού, μετά τις δύο φορές του Ανδρέα Λοβέρδου) αντιμετώπισε ο πρωθυπουργός κ Γιώργος Παπανδρέου,, καθώς η Λούκα Κατσέλη έθεσε θέμα παραίτησης και την οποία δεν αποδέχθηκε, και μετέπεισε ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Το θέμα δημιουργήθηκε όταν επικράτησε μεγάλη ένταση την περασμένη Πέμπτη στη Βουλή σε κυβερνητική σύσκεψη για το νομοσχέδιο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν η κ Λούκα  Κατσέλη και οι κκ Γ. Παπακωνσταντίνου, Σαχινίδης, Παμπούκης και Θ. Πάγκαλος. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, Η υπουργός αρνήθηκε να δεχθεί τα αιτήματα των τραπεζών, τα οποία εμφανίστηκαν στη σύσκεψη σε μορφή non paper και έγινα η αιτία της σύγκρουσης με τους υπόλοιπους υπουργού.

Μάλιστα, η σύσκεψη οδηγήθηκε σε αδιέξοδο και χρειάστηκε να υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία Γ. Παπανδρέου – Λ. Κατσέλη ώστε η υπουργός να υποχωρήσει.

«Είναι λογικό σε μια κυβερνητική σύσκεψη να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, ακόμα και συγκρούσεις», δήλωσε στην εφημερίδα υπουργός που μετείχε στη σύσκεψη. Από το περιβάλλον της κ Λούκας Κατσέλη, δεν επιβεβαιώνουν τη παραίτηση, και αφήνουν να εννοηθεί ότι οι πληροφορίες προέρχονται από εσωκομματικούς αντιπάλους.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
5.00

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο