Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα μας. Email:

Αρχική | Ελλάδα | Κλείνουν τα σύνορα μετά τις εθνικές οδούς

Κλείνουν τα σύνορα μετά τις εθνικές οδούς

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Κλείνουν τα σύνορα μετά τις εθνικές οδούς

Πληθαίνουν τα αγροτικά μπλόκα και μετά τη διακοπή κυκλοφορίας σε πολλά σημεία των εθνικών οδών, τώρα το σοβαρότερο πρόβλημα εντοπίζεται στα τελωνεία, αφού οι αγρότες τα κλείνουν το ένα μετά το άλλο.
 
Από τις 3 το μεσημέρι έχει κλείσει ο μεθοριακός σταθμός του Προμαχώνα από το μπλόκο των Αδέσμευτων Αγροτικών Συλλόγων του νομού Σερρών, με πολλά τρακτέρ να έχουν παραταχθεί στην περιοχή εμποδίζοντας την κυκλοφορία από και προς τη Βουλγαρία.

Αγρότες από το νομό Κιλκίς από τις 2 το μεσημέρι διέκοψαν την κυκλοφορία των οχημάτων από την Ελλάδα προς και από την ΠΓΔΜ, αποκλείοντας το μεθοριακό σταθμό Δοϊράνης, που όπως έκαναν γνωστό, θα παραμείνει αποκλεισμένος μέχρι αργά το βράδυ.
 
Επίσης, τρακτέρ παρατάχθηκαν στο τελωνείο Ορμενίου Έβρου, στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, και οι αγρότες θα αποφασίσουν μέσα στις επόμενες ώρες αν θα κλείσουν ή όχι τη διάβαση, ενώ και στην περιοχή Κορνοφωλιάς υπάρχει δεύτερο μπλόκο.

Κλειστό είναι και το τελωνείο στην περιοχή των Ευζώνων από δεκάδες τρακτέρ αγροτών, οι οποίοι δεν έχουν καθορίσει μέχρι τί ώρα θα παραμείνουν στο σημείο.





Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text



Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ξενοδοχεία, Αεροπορικά εισιτήρια, Αυτοκίνητα Online στις καλύτερες τιμές