Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα μας. Email:

Αρχική | Ελλάδα | Συνελήφθη 39χρονος για τη δολοφονία ιδιοκτήτη σούπερ - μάρκετ

Συνελήφθη 39χρονος για τη δολοφονία ιδιοκτήτη σούπερ - μάρκετ

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Συνελήφθη 39χρονος για τη δολοφονία ιδιοκτήτη σούπερ - μάρκετ

Εντοπίστηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς της ασφάλειας Θεσσαλονίκης 39χρονος Ελληνας, ο οποίος κατηγορείται ότι το απόγευμα της 10ης Δεκεμβρίου 2009 πυροβόλησε και σκότωσε 53χρονος ιδιοκτήτη σούπερ μάρκετ στις Συκιές.

Όπως ανακοινώθηκε ο δράστης ομολόγησε την πράξη του ενώ ερευνάται η ενδεχόμενη συμμετοχή του σε άλλες ληστείες. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, ο ληστής που πυροβόλησε τον 53χρονο στις Συκιές εισέβαλε στο συνοικιακό σούπερ μάρκετ λίγη ώρα πριν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση συστήματος ασφαλείας με κάμερες παρακολούθησης.

Το ίδιο κατάστημα είχε γίνει στόχος ληστών  άλλη μία φορά στο παρελθόν. Οταν ο 25χρονος γιός του ιδιοκτήτη είδε το δράστη να μπαίνει, κάλεσε σε βοήθεια τον πατέρα του, ο οποίος εκείνη τη στιγμή βρισκόταν μαζί με δύο τεχνικούς που είχαν αναλάβει την εγκατάσταση του συστήματος παρακολούθησης.

Ο ιδιοκτήτης του σούπερ μάρκετ κινήθηκε εναντίον του ληστή και όπως προκύπτει από την προανάκριση, αρχικά ο δράστης πυροβόλησε στον αέρα ενώ στη συνέχεια έστρεψε το περίστροφο που κρατούσε προς τον 53χρονο, τον οποίο και πυροβόλησε στο στήθος. Ο άτυχος άνδρας λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε.

agelioforos.gr





Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text



Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ξενοδοχεία, Αεροπορικά εισιτήρια, Αυτοκίνητα Online στις καλύτερες τιμές