Αρχική | Ελλάδα | «Μετ’εμποδίων» διεξάγεται στη Βόρεια Ελλάδα η κυκλοφορία

«Μετ’εμποδίων» διεξάγεται στη Βόρεια Ελλάδα η κυκλοφορία

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
«Μετ’εμποδίων» διεξάγεται στη Βόρεια Ελλάδα η κυκλοφορία

«Μετ’εμποδίων» διεξάγεται σε αρκετά σημεία της Βόρειας Ελλάδας η κυκλοφορία των οχημάτων εξαιτίας των αγροτικών κινητοποιήσεων. Στο νομό Σερρών κλειστή είναι η εθνική οδός Θεσσαλονίκης-Καβάλας, στο ύψος των Κερδυλλίων, καθώς και ο συνοριακός σταθμός του Προμαχώνα, όπου οι αγρότες των Σερρών έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους.

Τον κόμβο της Νίκαιας στη Λάρισα έχουν αποκλείσει αγρότες από τη Θεσσαλία, ενώ κλειστή παραμένει και η Εγνατία Οδός, στο κόμβο της Χρυσούπολης Καβάλας.

Στο νομό Κιλκίς, ανοιχτός, καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, θα παραμείνει ο δρόμος που οδηγεί στον συνοριακό σταθμό της Δοϊράνης, που ήταν κλειστός για κατά τις απογευματινές ώρες. Στο συνοριακό σταθμό Ευζώνων, οι αγρότες έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους, χωρίς ωστόσο να κλείνουν το δρόμο.

Στη Φλώρινα, ανοιχτός είναι ο κόμβος Κρυσταλλοπηγής - 10χλμ πριν από το τελωνείο Κρυσταλλοπηγής - και η διασταύρωση Βογατσικού Καστοριάς, που ανοιγόκλειναν και σήμερα, ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Ανοιχτός είναι επίσης, ο συνοριακός σταθμός Εξοχής στη Δράμα, που παρέμεινε κλειστός, για αρκετές ώρες, μόνο για φορτηγά.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο