Αρχική | Οικονομία | Για να πουν το «ναι», μας βάζουν κηδεμόνα

Για να πουν το «ναι», μας βάζουν κηδεμόνα

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Για να πουν το «ναι», μας βάζουν κηδεμόνα

Οι Ευρωπαίοι εταίροι για να δώσουν το καταρχήν «ναι» στο ελληνικό Πρόγραμμα Σταθερότητας, ζήτησαν και πήραν ασφυκτικό έλεγχο της οικονομικής πολιτικής της χώρας διατήρησαν όμως, τις επιφυλάξεις τους  για την εφαρμογή του.

Σύμφωνα με αυτά που αποδέχθηκε ο Γ. Παπακωνσταντίνου, η Κομισιόν θα ελέγχει πλέον ανά μήνα τον ελληνικό προϋπολογισμό, την πορεία εφαρμογής των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, αλλά και την αποκατάσταση της αξιοπιστίας των ελληνικών στατιστικών στοιχείων.


Πάντως, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανακοίνωση του Ecofin αναφορικά με το ζήτημα της αξιοπιστίας των ελληνικών στατιστικών στοιχείων, όσο και για την αποδοχή των βασικών κατευθύνσεων του ΠΣΑ από τις Βρυξέλλες.

Παράλληλα, έδωσε διαβεβαιώσεις σε στελέχη της Κομισιόν και στους ομολόγους του, για την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης και της αξιοπιστίας των στατιστικών στοιχείων της χώρας.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
5.00

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο