Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα μας. Email:

Αρχική | Πολιτική | Κόσμος | Τουρκία: Συλλήψεις για συμμετοχή στην αλ Κάιντα

Τουρκία: Συλλήψεις για συμμετοχή στην αλ Κάιντα

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Επιχείρηση της αστυνομίας στην τουρκική πρωτεύουσα οδήγησε στη σύλληψη 13 υπόπτων ως μέλη της αλ Κάιντα, μετέδωσε την Τετάρτη το ημιεπίσημο πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες στο πλαίσιο της επιχείρησης που διεξήχθη την Τρίτη είναι και ένας άνδρας, ο οποίος φέρεται ότι είναι ο ηγέτης του τουρκικού σκέλους της οργάνωσης.

Στη διάρκεια της επιχείρησης βρέθηκαν όπλα, πλαστές ταυτότητες και συσκευές για την κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Οι συλλήψεις στην Άγκυρα πραγματοποιήθηκαν λίγο μετά από επιχείρηση της αστυνομίας τη Δευτέρα, στα Άδανα, η οποία οδήγησε στη σύλληψη και κράτηση 20 υπόπτων ως μέλη της αλ Κάιντα.

Οι τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας έχουν συλλάβει δεκάδες υπόπτους για συμμετοχή στην οργάνωση τα τελευταία χρόνια.

Από την ανταλλαγή πυροβολισμών στις αρχές του 2008 μεταξύ της αστυνομίας και μελών της οργάνωσης στην πόλη Γκαζιαντέπ, της νοτιοανατολικής Τουρκίας, σκοτώθηκε ένας αστυνομικός και δύο ύποπτα μέλη της αλ Κάιντα.





Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text



Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ξενοδοχεία, Αεροπορικά εισιτήρια, Αυτοκίνητα Online στις καλύτερες τιμές