Αρχική | Πολιτική | Στο ΠαΣοΚ "φωτογραφίζουν" τους υποκινητές των μπλόκων

Στο ΠαΣοΚ "φωτογραφίζουν" τους υποκινητές των μπλόκων

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Στο ΠαΣοΚ "φωτογραφίζουν" τους υποκινητές των μπλόκων

Ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Παπουτσής, με αφορμή την επίσκεψη της γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα στα μπλόκα το ερχόμενο Σάββατο, της χρέωσε, εμμέσως, ότι υποδαυλίζει τις αγροτικές κινητοποιήσεις.

"Βλέπω μεγάλη κινητικότητα πολιτικών αρχηγών στα μπλόκα. Προφανώς κάποιοι εργάζονται για τα μπλόκα. Εμείς εργαζόμαστε για το ξεμπλοκάρισμα της χώρας από τα προβλήματα", τόνισε σε παρέμβασή του στην Βουλή ο κ. Παπουτσής.
Κατηγόρησε επίσης τη ΝΔ ότι εγκατέλειψε τον πολιτικό κόσμο και απεύθυνε έκκληση η κινητοποίηση να μην αποβεί  σε βάρος του κοινωνικού συνόλου.

Ζήτησε οργανωμένο διάλογο και πρόσθεσε : "Σε ορισμένους όμως δεν αρέσει η συζήτηση, δεν τους βολεύει και όταν η συζήτηση αφορά το μέλλον του αγροτικού κόσμου τότε οι ίδιοι απομονώνονται πολιτικά και ιδεολογικά

Πάντως, στο ΠΑΣΟΚ μιλούν και για εσωκομματικό δάκτυλο  τα μπλόκα. Όπως λένε, ένας από τους βασικούς  «διοργανωτές» τους είναι ο «πράσινος» συνδικαλιστής από τη Φθιώτιδα Βάιος Γκανής.

Ο κ Γκανής, θεωρείται κομματικός φίλος της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ Τόνιας Αντωνίου και ανήκει σε αντίθετο εσωκομματικό στρατόπεδο, σε τοπικό επίπεδο, της υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης  και εκλεγόμενης στη Φθιώτιδα Κατερίνας Μπατζελή,  με την οποία έχει ιδιαίτερα ψυχρές σχέσεις, η άλλη βουλευτής του νομού.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο