Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα μας. Email:

Αρχική | Οικονομία | Τα spreads θέμα στο Press Room

Τα spreads θέμα στο Press Room

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Τα spreads θέμα στο Press Room

" Η ελληνική Κυβέρνηση δεν χαράσσει την πολιτική της σύμφωνα με τις αυξομειώσεις των σπρεντς, ωστόσο παρακολουθεί τις διακυμάνσεις τους", τόνισε ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οποίος επανέλαβε ότι η ελληνική Κυβέρνηση ακολουθεί μια σταθερή πολιτική δημοσιονομικής εξυγίανσης, τα αποτελέσματα της οποίας – όπως προεξόφλησε – θα φανούν πολύ σύντομα και στη συμπεριφορά των διεθνών αγορών.

Αναφερόμενος εξ άλλου στην πρόθεση της Κυβέρνησης για ψαλίδι στα επιδόματα του δημοσίου, ο κύριος Πεταλωτής έκανε λόγο για πανικόβλητη διακίνηση πληροφοριών, που δεν έχουν καμία αντιστοιχία με την πραγματικότητα.

Υπογράμμισε ότι το συνολικό κονδύλι των επιδομάτων θα μειωθεί κατά 10%, ενώ διευκρίνισε ότι δεν θα θιγούν τα οικογενειακά επιδόματα, ούτε το επίδομα για το παιδί. Επανέλαβε δε ότι θα υπάρξει αναλογική μείωση των επιδομάτων, δηλαδή, τα χαμηλότερα επιδόματα θα μειωθούν και λιγότερο.





Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text



Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ξενοδοχεία, Αεροπορικά εισιτήρια, Αυτοκίνητα Online στις καλύτερες τιμές