Αρχική | Ελλάδα | Ελεύθερο το ζευγάρι που συνελήφθη για ληστείες οδηγών ταξί

Ελεύθερο το ζευγάρι που συνελήφθη για ληστείες οδηγών ταξί

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Ελεύθερο το ζευγάρι που συνελήφθη για ληστείες οδηγών ταξί

Χωρίς να επιβληθούν περιοριστικοί όροι αφέθηκε ελεύθερο το ζευγάρι  που συνελήφθη από τους αστυνομικούς με την κατηγορία ότι «χτυπούσαν» οδηγούς ταξί στη Θεσσαλονίκη. Και οι δύο απολογήθηκαν στον ανακριτή αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της ληστείας, τετελεσμένης και σε απόπειρα και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο οδηγός ταξί που τους είχε αναγνωρίσει προανακριτικά ανασκεύασε την κατάθεση του λέγοντας ότι «δεν είναι βέβαιος ότι ήταν τα συγκεκριμένα άτομα που του επιτέθηκαν». Αντίθετα για την απόπειρα ληστείας για την οποία σημειώθηκε την περασμένη Τρίτη το ζευγάρι ισχυρίστηκε για μία ακόμη φορά ότι έκανε πρόβα σε... θεατρικούς ρόλου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο 29χρονος και η 40χρονη φίλη του, λίγα λεπτά πριν συλληφθούν κατέβηκαν από το ταξί, ενώ πλήρωσαν ακόμη και το αντίτιμο, αφήνοντας περίπου έξι ευρώ στον οδηγό.

Οπως προκύπτει από την προανάκριση οι δράστες είχαν επιβιαβαστεί πό την περιοχή της Τούμπας και ζήτησαν από τον οδηγό να τους μεταφέρει στο κέντρο της πόλης. Φτάνοντας στον προορισμό τους, ο ταξιτζής ενημερώθηκε από συναδέλφους του για άλλη μία ληστεία που είχε γίνει στο Καλοχώρι και άρχισε να συζητά για το συγκεκριμένο περιστατικό με τους δύο πελάτες του.

Τότε η γυναίκα στράφηκε στο φίλο της και τον ρώτησε «έτοιμος;», ενώ αμέσως μετά έβγαλε ένα πιστόλι και προσπάθησε να ληστέψει τον ταξιτζή. Ωστόσο, ο οδηγός διατήρησε την ψυχραιμία του και κινήθηκε προς τη μέση του δρόμου, με αποτέλεσμα οι διερχόμενοι οδηγοί να αντιληφθούν ότι κάτι συνέβαινε.Αξιωματικοί αναφέρουν ότι οι δράστες φοβήθηκαν και, κρύβοντας το όπλο, που -όπως αποδείχτηκε- ήταν ψεύτικο, είπαν στον ταξιτζή ότι πρόκειται για αστείο.

agelioforos.gr






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο