Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα μας. Email:

Αρχική | Πολιτική | Ο Ε. Βενιζέλος άνοιξε μέτωπο με τον Α. Λοβέρδο

Ο Ε. Βενιζέλος άνοιξε μέτωπο με τον Α. Λοβέρδο

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Ο Ε. Βενιζέλος άνοιξε μέτωπο με τον Α. Λοβέρδο

Με αφορμή τις δηλώσεις Α. Λοβέρδου για τη συνταξιοδότηση των στρατιωτικών, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ανοίγει μέτωπο με τον υπουργό απασχόλησης,  τονίζοντας ότι «τα ζητήματα που αφορούν τις αποστρατείες στελεχών των ενόπλων δυνάμεων ανήκουν στην αποκλειστική αρμοδιότητα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας».

Σημειώνουμε,  ότι χθες ο υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε ότι μελετάται η εξάλειψη όλων των κινήτρων για την πρόωρη συνταξιοδότηση και των στρατιωτικών.

«Τα ζητήματα που αφορούν το υπηρεσιακό καθεστώς των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, την ιεραρχική δομή, τις προαγωγές και τις αποστρατείες τους, ανήκουν στην αποκλειστική αρμοδιότητα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, η πολιτική του οποίου εκφράζεται με τις δημόσιες δηλώσεις μόνον του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και τις ταυτόσημες δηλώσεις του Αναπληρωτή Υπουργού», υπογράμμισε σήμερα ο κ. Βενιζέλος.

«Η στρατιωτική ιδιότητα και ιδίως η ιδιότητα του Έλληνα αξιωματικού δεν είναι απλώς ένα επάγγελμα αλλά μία ειδική νομική κατάσταση που περιποιεί τιμή και γεμίζει με ευθύνη το κάθε στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων, για το επίπεδο της ζωής του οποίου και της οικογένειας του μεριμνά και θα μεριμνά η Πολιτεία με πολλούς τρόπους», .

Πρόσθεσε ότι έχει προ πολλού ανακοινώσει «το πλαίσιο μέσα στο οποίο κινείται η επεξεργασία του σχεδίου νόμου περί ιεραρχίας και προαγωγών που θα αφορά το σύνολο των αξιωματικών και υπαξιωματικών και όλα τα στάδια, από την εισαγωγή τους στις παραγωγικές σχολές ή την με άλλο τρόπο ένταξή τους στο στράτευμα, μέχρι την εφεδρεία».





Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text



Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ξενοδοχεία, Αεροπορικά εισιτήρια, Αυτοκίνητα Online στις καλύτερες τιμές